H Provet, εταιρεία κτηνιατρικών φαρμάκων και διατροφικών προϊόντων, επέλεξε και έθεσε σε παραγωγική λειτουργία το Soft1 ERP σε αντικατάσταση του προηγούμενου μηχανογραφικού της συστήματος SAP.


softoneerpΗ Provet προχώρησε στην επιλογή του Soft1 ERP με έμφαση στην αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογιών του λογισμικού Soft1 που κατέστησαν εφικτή την απλοποίηση και αποδοτικότερη εφαρμογή των επιχειρησιακών διαδικασιών, αλλά και επιτρέπουν την ανάπτυξη νέων ειδικών λειτουργιών με εύκολο και οικονομικό τρόπο από το προσωπικό της επιχείρησης.


Με την επιλογή του Soft1 ERP δόθηκε η δυνατότητα στη Provet να αποκτήσει ένα σύγχρονο μηχανογραφικό σύστημα που ικανοποιεί με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο τις ανάγκες της επιχείρησης σε όλους τους τομείς δραστηριότητας της, υιοθετώντας μια ευέλικτη υλοποίηση που ενισχύει τις δυνατότητες εύκολης και οικονομικής προσαρμογής λειτουργιών για ικανοποίηση μελλοντικών απαιτήσεων.


Με την αξιοποίηση των προηγμένων εργαλείων σχεδίασης και ανάπτυξης που προσφέρει το λογισμικό Soft1, η λύση που διαμορφώθηκε ικανοποίησε απόλυτα τις ανάγκες και προτεραιότητες που τέθηκαν από την επιχείρηση. Με τη χρήση ισχυρών εργαλείων workflow management, σχεδιάστηκαν και αυτοματοποιήθηκαν όλες οι ειδικές διαδικασίες ασφάλειας και εγκρίσεων εξασφαλίζοντας την ιεραρχική εκτέλεση και παρακολούθηση του προϋπολογισμού δαπανών, ενώ με τη χρήση πολλαπλών κοστολογικών μοντέλων επιτεύχθηκε ο αυτόματος επιμερισμός σε κέντρα κόστους χωρίς πρόσθετη επεξεργασία.


Με τεχνολογίες αιχμής και μεγάλο εύρος λειτουργιών, αλλά και δυνατότητα χρήσης σε τοπική / on-premise εγκατάσταση ή στο cloud, το λογισμικό Soft1 εξελίσσεται συνεχώς και προσφέρει ένα σύγχρονο μοντέλο μηχανογράφησης με ουσιαστικά οφέλη και πλεονεκτήματα για κάθε επιχείρηση.


Περισσότερες πληροφορίες για τις business λύσεις της SoftOne μπορείτε να βρείτε στο www.softone.gr.