Η εταιρεία Centric Συμμετοχών με ανακοίνωσή της προς το επενδυτικό κοινό γνωστοποίησε την αλλαγή σύνθεσης στο διοικητικό της συμβούλιο, μετά την παραίτηση του κ. Γρηγορίου Βότσικα.


CENTRIC_NEWΑκολουθεί η ανακοίνωση της εταιρείας:
“Η εταιρία CENTRIC Συμμετοχών Α.Ε. γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 παρ. 1 του Ν. 3340/2005 και του άρθρου 2 παρ. 2 (ε) της Απόφασης του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς 3/347/12.7.2005, ότι κατόπιν παραιτήσεως για προσωπικούς λόγους του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Γρηγορίου Βότσικα στις 26 Ιουλίου 2013, το ΔΣ της Εταιρίας στη συνεδρίασή του της 26ης Ιουλίου 2013 εξέλεξε τον κ. Γεώργιο Τσαγκλή του Πραξιτέλη σε αντικατάσταση του ως άνω παραιτηθέντος.


Ο κ. Τσαγκλής κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο Βanking & Finance από το Πανεπιστήμιο του Sheffield Hallam του Ηνωμένου Βασιλείου και πτυχίο στο INTERNATIONAL BUSINESS ADMINISTRATION από το Πανεπιστήμιο του NORTHUMBRIA/NEWCASTLE επίσης στο Ηνωμένο Βασίλειο. Από το 2002 έως και το 2010 εργάστηκε στον τραπεζικό κλάδο (Citibank & Τράπεζα Πειραιώς) όπου διετέλεσε υποδιευθυντής καταστημάτων. Από το 2010 έως και το 2012 εργάστηκε στην Εταιρία ως Financial Services Officer.


Τα μέλη του ΔΣ συμφώνησαν όπως η συγκρότηση του ΔΣ παραμείνει κατά τα λοιπά ως είχε μέχρι σήμερα και ως εκ τούτου η σύνθεση και συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου, του οποίου η θητεία λήγει στις 26/10/2014 έχει πλέον ως εξής:
– Κος Ροδόλφος Οντόνι του Φραγκίσκου, εκτελεστικό μέλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος.
– Κος Ιωάννης Καποδίστριας του Γεωργίου, εκτελεστικό μέλος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ.
– Κα Καλυψώ Κοντογιάννη του Λεωνίδα, μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ.
– Κος Εμμανουήλ Βλασερός του Προκοπίου, μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ.
– Κος Γεώργιος Τσαγκλής του Πραξιτέλη ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ.
– Κα Φωτεινή Σαραντάκου του Γεωργίου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ.