Tα Δορυφορικά Κανάλια του ΑΝΤ1 στην Αμερική, την Αυστραλία τον Καναδά και την Ευρώπη διοργανώνουν τον 4ο Διαγωνισμό Φωτογραφίας 2013 με θέμα «Η Ελλάδα μέσα από τα μάτια σου».


Stamatis_MitousisΣτόχος του διαγωνισμού είναι να στηρίξει και να προωθήσει τη χώρα μας, τώρα που χρειάζεται περισσότερο από ποτέ τη βοήθεια όλων μας. Στην προσπάθεια των Δορυφορικών Καναλιών του ΑΝΤΕΝΝΑ συμβάλλουν ενεργά και φέτος αγαπημένες προσωπικότητες, οι οποίοι στέλνουν τη δική τους φωτογραφία, γράφουν το δικό τους σχόλιο και συμμετέχουν εθελοντικά στην προβολή των πιο όμορφων εικόνων της χώρας μας. Σκοπός του διαγωνισμού είναι να αναδείξει τις πιο φωτεινές πτυχές της Ελλάδας μέσα από τα μάτια όλων των Ελλήνων, όπου κι αν βρίσκονται.


Για τρίτη συνεχή χρονιά, ο καταξιωμένος φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος θα επιλέξει την καλύτερη φωτογραφία και θα αναδείξει τον PHOTOGRAPHER 2013. Ο νικητής θα κερδίσει διαμονή 5 ημερών σε ξενοδοχείο 5 αστέρων για 2 άτομα στην Ελλάδα, μαζί με τα αεροπορικά εισιτήρια. Το δεύτερο δώρο θα δοθεί από τους ίδιους τους διαγωνιζόμενους που θα ψηφίσουν μέσω του site του διαγωνισμού την καλύτερη φωτογραφία. Εκείνη με τα περισσότερα «Like» θα αναδειχθεί νικήτρια και θα χαρίσει στο φωτογράφο της τον τίτλο MOST LIKED 2013 και ένα iPad mini2.


Οι διαγωνιζόμενες φωτογραφίες θα παρουσιαστούν σε ειδικές εκθέσεις και αφιερώματα των Δορυφορικών Καναλιών του ANT1 (ΑΝΤ1 Satellite, ANT1 Pacific, ANT1 Europe) στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα.


Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις διαγωνισμού: www.elladaphotocontest.gr.