Έρευνα για τον ορισμό της Επαγγελματικής Επιτυχίας, τα χαρακτηριστικά της και την υποστήριξη που μπορεί να λάβει κάποιος, διεξάγεται από τη Μίλητο και την Knowl με τη συνεργασία της ICAP Group.


woman laptop cafeΠιο αναλυτικά, έρευνα που σκοπό έχει τον ορισμό της Επαγγελματικής Επιτυχίας καθώς και την παροχή απαντήσεων σε ερωτήματα σχετικά με τα χαρακτηριστικά της αλλά και την υποστήριξη που μπορεί να λάβει κάποιος στην πορεία επιδίωξής της, διενεργείται από την εταιρεία συμβούλων Μίλητος Αναδυόμενες Τεχνολογίες & Υπηρεσίες και την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση knowl, με τη συνεργασία της ICAP Group A.E.


Η Έρευνα υποστηρίζεται από την Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών (Ο.Ε.ΣΥ.Ν.Ε), την Ελληνοαμερικάνικη Ένωση, το Hellenic American Education Center (HAEC), το ελληνικό τμήμα του Ευρωπαϊκού Δικτύου Μεντόρων για τη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα (Business Mentors), και το Ευρωπαϊκό Κέντρο για Γυναίκες και Τεχνολογία (ECWT).


Το ερωτηματολόγιο απευθύνεται σε όποιον έχει επιδιώξει και κατακτήσει την επαγγελματική επιτυχία, με σκοπό να φωτίσει μια σημαντική πτυχή της επαγγελματικής, κοινωνικής και ατομικής πραγματικότητας, όπως τη βιώνουν ή/και τη στοχάζονται καθημερινά χιλιάδες επαγγελματίες, επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων.


Τα ευρήματα της έρευνας θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και παρακίνησης, για όσους επιζητούν την επαγγελματική επιτυχία και μπορούν να μετατραπούν σε εργαλεία ουσιαστικής υποστήριξης, σκέψης και δράσης για όσους επεξεργάζονται και προτείνουν πολιτικές απασχόλησης.