Ένα μοναδικό, διαδραστικό website www.chevroletdesign.com αποκαλύπτει τη νέα σχεδιαστική αυτοκινητιστική φιλοσοφία της Chevrolet.

www.chevroletdesign.com

www.chevroletdesign.com

Τέσσερα χρόνια μετά το πολύ επιτυχημένο επαναλανσάρισμά της στην Ευρώπη, η Chevrolet εγκαινιάζει ένα μοναδικό διαδραστικό website που εισέρχεται στα άδυτα της αυτοκινητιστικής σχεδίασης της μάρκας, παρουσιάζοντας, μεταξύ άλλων, τα σχεδιαστικά στοιχεία Chevrolet, πρωτότυπα αυτοκίνητα και την παγκόσμια συνεργασία στον τομέα της σχεδίασης.

Το www.chevroletdesign.com διερευνά σε βάθος τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Chevrolet και δεν είναι σύμπτωση το γεγονός ότι το site λανσάρεται στην αρχή μιας χρονιάς που θα σηματοδοτήσει τον ερχομό δύο ολοκαίνουργιων, παγκόσμιων προϊόντων Chevrolet, του Cruze και του Spark.

Οι επισκέπτες του site θα κατανοήσουν καλύτερα τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι σχεδιαστές κατά τη δημιουργία ενός παγκόσμιου αυτοκινήτου. Θα μάθουν πώς οι σχεδιαστές της Chevrolet σε όλο τον κόσμο συνεργάζονται στενά για να εξελίξουν αυτοκίνητα, τα οποία προορίζονται για τις παγκόσμιες αγορές.

Επιπλέον, οι επισκέπτες θα κατανοήσουν με μεγαλύτερη σαφήνεια πώς και ποια στυλιστικά στοιχεία και κοινά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά διασφαλίζουν την αδιαμφισβήτητη μοναδικότητα ενός μοντέλου Chevrolet και την αναγνωρισιμότητά του με την πρώτη ματιά, ανεξάρτητα αν πρόκειται για muscle car ή μίνι.

Το site εξηγεί επίσης το σημαντικό ρόλο που παίζει η σχεδίαση στη δημιουργία πιο ‘πράσινων’ αυτοκινήτων.  Άλλωστε, δεν είναι μόνον η τεχνολογία που κάνει τα αυτοκίνητα πιο οικολογικά: Οι σχεδιαστές μπορούν επίσης να επηρεάσουν την παράμετρο αυτή αρκετά νωρίς, π.χ. με την επιλογή υλικών και την αεροδυναμική των σχεδίων τους.

Τέλος, οι επισκέπτες έχουν δυνατότητα πρόσβασης σε άφθονο αποκλειστικό, οπτικό υλικό σχετικό με τα πιο πρόσφατα πρωτότυπα οχήματα Chevrolet, αλλά και σε φωτογραφίες, σχέδια και βίντεο. Επίσης, θα βρουν ένα διαδραστικό ημερολόγιο εκδηλώσεων της Chevrolet και links με άλλα site της μάρκας καθώς και εξωτερικά ειδησεογραφικά sites & blogs.

«Σ’ αυτό το διαδικτυακό τόπο, η Chevrolet παρουσιάζει καθαρά τη σχεδιαστική φιλοσοφία και τη μελλοντική της εξέλιξη», σχολιάζει ο Wayne Brannon, Εκτελεστικός Διευθυντής της Chevrolet Europe. «Όντας ταυτόχρονα ενημερωτικό και ψυχαγωγικό, θα προσελκύσει όσους ενδιαφέρονται για τη σχεδίαση. Εξάλλου, αυτό είναι μόνον η αρχή: Η Chevrolet ευελπιστεί, μελλοντικά, να επεκτείνει θεαματικά το site, προκειμένου να καλύψει ακόμα πιο συναρπαστικά θέματα που έχουν σχέση με το ντιζάιν».