Προεκλογικό κλίμα…

Αγνοήστε την ελληνική εκλογολογία και πολιτευθείτε στον πλανήτη Tamagotchi. Διασκεδάστε στο Wii με ένα παιχνίδι φτιαγμένο για παιδιά…και όχι μόνο!

Tamagotchi Party OnTo «Tamagotchi Party On!» είναι ένα 3D party game βασισμένο στο δημοφιλέστατο franchise του Tamagotchi. Ξεκινήστε μόνοι σας ή με μέχρι και 3 φίλους έναν εκκεντρικό προεκλογικό αγώνα προκειμένου να γίνετε το λαοφιλέστερο Tamagotchi στο Tamagotchi Planet. Επιλέξτε τον αγαπημένο σας χαρακτήρα και βάλτε… πλώρη για την προεδρία του ιδιόρρυθμου πλανήτη. Στρίψτε, κουνήστε και περιστρέψτε το Wii controller ή σημαδέψτε στην οθόνη με την βοήθειά του ώστε να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις των mini games. Περισσότερα από 15, απλά στην διεξαγωγή τους, mini games θα δοκιμάσουν τις δεξιότητές σας.

Αν τα παιχνίδια με τον πολύπλοκο χειρισμό και το εξαντλητικό βάθος του gameplay φαντάζουν αγγαρεία για σας, τότε το «Tamagotchi Party On!» μάλλον ταιριάζει στην διάθεσή σας για ανάλαφρο χειρισμό, «χαμογελαστά» γραφικά και σενάριο που απέχει έτη φωτός από βία, όπλα, αίμα και οδυρμό! Εξερευνήστε, λοιπόν, μοναδικές πόλεις και άλλες διασκεδαστικές τοποθεσίες που κάθε μια από αυτές περιέχει νέα συναρπαστικά events και χαρακτήρες.

Σαν ανταμοιβή θα παίρνετε popularity points που θα σας βοηθήσουν στο δρόμο κατάκτησης της προεδρίας. Μπορείτε ακόμα και να τροποποιήστε το αρχηγείο της καμπάνιας σας, δίνοντας ξεχωριστό στυλ στο δημόσιο προφίλ σας. Πρόκειται για τίτλο ιδανικό για ανηψάκια, αδερφάκια, παιδιά, βαφτιστήρια και γενικότερα οποιονδήποτε είναι ανοικτός σε παιχνίδια χωρίς ημιαυτόματα, τσεκούρια ή άρματα μάχης!

ΣΥΣΤΗΜΑ

Wii

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΓΡΑΦΙΚΑ: 8

ΗΧΟΣ: 8

GAMEPLAY: 8

ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ: 8

ΣΥΝΟΛΙΚΑ: 8

ΔΙΑΘΕΣΗ

Atari