Την κυκλοφορία του πρώτου full aluminium tablet της ανακοίνωσε η MLS Πληροφορική. Το όνομά του είναι MLS iQTab King και συνδυάζει υψηλή τεχνολογία και κορυφαία υλικά κατασκευής.


MLSiQTabKingΧαρακτηρίζεται από την υψηλή αισθητική του καθώς κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο (full aluminum unibody frame) ενώ διατίθεται σε δύο χρώματα: μαύρο και φυσικό ασημί. Το MLS iQTab King ενσωματώνει τις μοναδικές λειτουργίες αναγνώρισης φωνής της MLS: Το νέο Talk&Email που απλά λες το κείμενο που θέλεις να γράψεις και το e-mail σου γράφεται αυτόματα. Το νέο Talk&Post για το Facebook που λες το κείμενο και αυτό γράφεται αυτόματα στο wall σου, ενώ το ειδικό πλήκτρο Talk&Post στο MLS Keyboard, σου επιτρέπει να σχολιάζεις (comment) και να στέλνεις μηνύματα (chat) μόνο με τη φωνή σου.


Το MLS iQTab King έχει λειτουργικό σύστημα Android 4.1, οθόνη αφής IPS LCD 7″ υψηλής ανάλυσης 1280Χ800 για να απολαμβάνει ο χρήστης βίντεο σε High Definition (HD), πίσω κάμερα 2MP αλλά και δεύτερη μπροστινή κάμερα για βιντεοκλήσεις. Τετραπύρηνο επεξεργαστή για υψηλές επιδόσεις, μνήμη ROM 8GB, ραδιόφωνο και Bluetooth. Επιπλέον, διαθέτει θύρα συνδεσιμότητας HDMI για να συνδέεις το tablet στην τηλεόραση και να απολαμβάνεις τις αγαπημένες σου ταινίες με την παρέα σου. Είναι ειδικά σχεδιασμένο να το έχεις πάντα μαζί σου καθώς ζυγίζει μόλις 265γρ (το πιο ελαφρύ) και είναι εξαιρετικά λεπτό (7.9mm). Επιπλέον, στη συσκευασία περιλαμβάνονται καλώδιο Micro USB και USB OTG (On The Go) ώστε να συνδέεις το tablet σου με περιφερειακές συσκευές (π.χ. σκληρό δίσκο) και να απολαμβάνεις όλα τα προνόμια ενός σταθερού υπολογιστή.


Το MLS iQTab King διατίθεται στα καταστήματα ΟΤΕ, Γερμανός, Public, Κωτσόβολος, Media Markt και σε όλες τις ενημερωμένες αλυσίδες ηλεκτρικών ειδών και πληροφορικής. Η προτεινόμενη λιανική τιμή πώλησης του MLS iQTab King είναι 199€ ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.