Ο μοναδικός διαγωνισμός Orange Moments σε περιμένει στη σελίδα των Public στο Facebook και στο Instagram, φωτογράφισε τη δική σου πορτοκαλί στιγμή και κέρδισε 15 δώρα SONY.


public_3D_logoΧρώμα της ενέργειας, της δράσης, της φωτιάς αλλά και το χρώμα των καταστημάτων Public, το πορτοκαλί είναι το χρώμα του καλοκαιριού. Φέτος το καλοκαίρι όλοι οι φίλοι των Public, που είναι χρήστες Facebook και Instagram, θα ζήσουν τις δικές τους πορτοκαλί στιγμές μέσα από τον νέο διαγωνισμό «Orange Moments»!


Απαραίτητο «υλικό»; Η φαντασία. Η διαδικασία έχει ως εξής: Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και ανεβάστε μια «πορτοκαλί στιγμή»: ένα πορτοκαλί τοπίο, ένα πορτοκαλί αντικείμενο ή ό,τι άλλο πορτοκαλί φαντάζεστε στo Facebook Application του fanpage των Public εδώ: http://tiny.cc/OrangeMoments ή απευθείας μέσω Instagram με hashtag: #public_orange_moment.


Οι νικητές θα κερδίσουν 15 σούπερ δώρα Sony: 5 smartphones Sony Xperia Z, 5 ζευγάρια ακουστικών Sony MDR-ZX600 και 5 φωτογραφικές μηχανές Sony DSC-W710.


Μπείτε και ανεβάστε τις δικές σας πορτοκαλί στιγμές στο http://tiny.cc/OrangeMoments και δείτε στο Photo Gallery τις στιγμές που ενέπνευσαν τους υπόλοιπους χρήστες.


Ο διαγωνισμός λήγει στις 19 Αυγούστου και ήδη έχει παραπάνω από 5.000 “πορτοκαλί φωτογραφίες” αναρτημένες. Παίξε και εσύ στον καλοκαιρινό φωτογραφικό διαγωνισμό των Public και κέρδισε 15 δώρα SONY.