Δήμαρχος τσέπης!

Σας ενοχλεί το απάνθρωπο πρόσωπο των μεγαλουπόλεων; Θεωρείτε πως αν ήσασταν δήμαρχος η ποιότητα ζωής θα ήταν διαφορετική; Ιδού το DS, ιδού και το SimCity!

SimCity DSΤο πρώτο παιχνίδι της σειράς SimCity που κατασκευάστηκε αποκλειστικά για την κονσόλα Nintendo DS, είναι γεγονός χάρη στην Electronic Arts. Με νέο χειρισμό που βασίζεται στις μοναδικές λειτουργίες της φορητής παιχνιδομηχανής Nintendo DS, το SimCity DS προσφέρει μια μοναδική εμπειρία δημιουργίας και διοίκησης πόλης. Με το SimCity DS μπορείτε να δημιουργήσετε την δική σας πόλη στην παλάμη του χεριού σας! Είτε κατασκευάζοντας πόλεις χρησιμοποιώντας το στυλό στην οθόνη αφής του NDS, είτε παίζοντας mini παιχνίδια τα οποία σας δίνουν έξτρα bonus, ώστε να χτίσετε την πόλη που επιθυμείτε, το εν λόγω παιχνίδι είναι ιδανικό για διασκέδαση όπου και αν βρίσκεστε.

Για όσους από εσάς δεν είστε εξοικειωμένοι με την σειρά SimCity, υπάρχουν απολαυστικοί χαρακτήρες που σας καθοδηγούν με πολύτιμες συμβουλές. Το gameplay προσφέρει επίσης άπειρες επιλογές για τους φανατικούς φίλους της σειράς ώστε να ξεδιπλώσουν τη δημιουργικότητά τους. Πάρτε, λοιπόν, το ρόλο του δημάρχου σε μια από τις οχτώ έτοιμες πόλεις ή χτίστε τη μόνοι σας ακριβώς όπως εσείς θέλετε. Όμορφα τοπία, μεγάλη ποικιλία επιλογών και κωμικοί χαρακτήρες εμπλουτίζουν τον εύκολο και απλό χειρισμό. Επιλέξτε ανάμεσα στα δύο διαφορετικά στυλ παιχνιδιού: παίξτε σε ένα μη γραμμικό παιχνίδι, απολαμβάνοντας την εξουσία του δημάρχου ή, εναλλακτικά, ολοκληρώστε συγκεκριμένους στόχους στο objective based gameplay.

Παράλληλα, θα χρειαστεί να υπερασπιστείτε την πόλη σας από καταστροφές, φυσώντας π.χ. από το μικρόφωνο για να σβήσετε εστίες πυρκαγιών. Ακόμα και επιθέσεις τεράτων θα πρέπει να διαχειριστείτε προκειμένου να αποδείξετε πως είστε άξια ο πρώτος δημότης! Ιδανικό για εκκολαπτόμενους πολιτευτές…

ΣΥΣΤΗΜΑ

Nintendo DS

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΓΡΑΦΙΚΑ: 8,5

ΗΧΟΣ: 8,5

GAMEPLAY: 9

ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ: 9

ΣΥΝΟΛΙΚΑ: 8,5

ΔΙΑΘΕΣΗ

EA Hellas