Σε μια ιδιαίτερη βραδιά για τον ελληνικό αθλητισμό, πραγματοποιήθηκε κοινή συνέντευξη Τύπου για την συνεργασία των καναλιών Novasports, με την Super League, τον ΕΣΑΚΕ και την ΕΣΑΠ.


VIX_6250Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας με την Basket League, την ανανέωση της συμφωνίας με την Volleyleague και την επέκταση της συμφωνίας των καναλιών Novasports με την Super League, για πρώτη φορά τα τρία μεγαλύτερα ομαδικά αθλήματα, το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το βόλεϊ, κάθισαν στο ίδιο τραπέζι, έχοντας ως κοινό παρονομαστή τα κανάλια Novasports.


Στην έναρξη της βραδιάς, παρουσιάστηκε η νέα καμπάνια των καναλιών Novasports, με πρωταγωνιστή το Γιάννη Στάνκογλου, η οποία προσεγγίζει με συναισθηματικό τρόπο τι σημαίνει η ομάδα για τον Έλληνα φίλαθλο. Το νέο σλόγκαν, «Novasports. Όλα για την ομάδα σου», αναδεικνύει τη μοναδικότητα των αθλητικών καναλιών της Nova, καθώς μέσα από αυτά, οι έλληνες φίλαθλοι θα μπορούν να βλέπουν την ομάδα τους, όπου και αν παίζει και να απολαύσουν μοναδικές στιγμές με γκολ, τρίποντα και καρφιά.


Πρώτη το λόγο πήρε η Κα Κατερίνα Κασκανιώτη, Διευθύντρια Πλατφόρμας και Περιεχομένου, η οποία έκανε λόγο για τη νέα σεζόν στα κανάλια Novasports. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινάμε τη νέα σεζόν παρέα με τα τρία κορυφαία αθλήματα της χώρας. Συνολικά 22 πόλεις θα φιλοξενήσουν τις 44 ομάδες που θα συμμετάσχουν στην Super League, Basket League, Volleyleague, με κοινό παρονομαστή τα κανάλια Novasports!». Στη συνέχεια μίλησε για τις εκπομπές που θα πλαισιώνουν τη νέα σεζόν το καλύτερο αθλητικό πρόγραμμα, μεταξύ των οποίων η νέα μαραθώνια ζώνη της Κυριακής με τίτλο «Παίζουμε Ελλάδα», για την δυναμικότητα της δημοσιογραφικής ομάδας, καθώς και για τη νέα υπηρεσία Nova GO που θα δίνει τη δυνατότητα να «είσαι με την ομάδα σου παντού» όπως χαρακτηριστικά είπε.


Στη συνέχεια, το λόγο πήρε το «νέο μέλος» της οικογένειας των καναλιών Novasports, ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργος Χαλβατζάκης, ο οποίος αναφερόμενος στην συμφωνία με τα κανάλια Novasports επισήμανε: «Με τη συμφωνία με την τηλεόραση της Nova, το μπάσκετ βρήκε ένα σταθερό και σίγουρο λιμάνι για να προφυλαχθεί αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Ο επαγγελματισμός, η συνέπεια και το όραμα των ανθρώπων της πρώτης ελληνικής συνδρομητικής τηλεόρασης αποτελούν εγγύηση επιτυχίας αναφορικά με τη συνεργασία μας».


Ο Πρόεδρος της ΕΣΑΠ, κ. Παντελής Ταρνατόρος, τόνισε μεταξύ άλλων: «Η ΕΣΑΠ και η Nova συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους για ακόμη μια τριετία και αυτό είναι η φυσιολογική εξέλιξη μιας σχέσης στην οποία μόνον θετικά στοιχεία μπορούμε να βρούμε. Το Πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών στο βόλεϊ βρήκε τον κατάλληλο συνεργάτη να «μπει» στα σπίτια των Ελλήνων, ακόμη πιο ποιοτικά και να δείξει ότι αξίζει να είναι μια από τις επιλογές της πλειοψηφίας των φίλων του αθλητισμού στην χώρα μας. Μπράβο στην Nova που σε αυτές τις στιγμές «επενδύει» στην Ελλάδα και στο πιο υγιές κομμάτι αυτής που είναι ο αθλητισμός και η συνεργασία με τα τρία κορυφαία πρωταθλήματα της χώρας το αποδεικνύει αυτό».


Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Super League, κ. Γιάννης Μώραλης, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «H επέκταση της κεντρικής διαχείρισης τηλεοπτικών δικαιωμάτων για δύο επιπλέον αγωνιστικές περιόδους αποτελεί μια σημαντική συμφωνία μεταξύ της Super League και της Nova, καθώς μάς δημιουργεί ένα ασφαλές οικονομικό περιβάλλον δίνοντάς μας ταυτόχρονα τη δυνατότητα καλύτερου προγραμματισμού. Ο αποκλειστικός τηλεοπτικός μεταδότης των αγώνων της κορυφαίας επαγγελματικής κατηγορίας της χώρας μας, ως στρατηγικός εταίρος της διοργανώτριας αρχής, στέκεται αρωγός σε όλες τις προσπάθειες αναβάθμισης του ποδοσφαίρου και από κοινού ευελπιστούμε ότι σταδιακά όλοι οι φίλαθλοι, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης, μέσα από κοινές προσπάθειες, θα βλέπουν καλύτερο θέαμα και θα απολαμβάνουν καλύτερες υπηρεσίες και στα γήπεδα αλλά και τηλεοπτικά.»


Τέλος, το λόγο πήρε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Forthnet, κ. Πάνος Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε για την στρατηγική επιλογή της εταιρείας να επενδύσει Ελλάδα και σε ότι παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον Έλληνα φίλαθλο. Ο κ. Παπαδόπουλος έκανε ιδιαίτερη μνεία στη νέα αγορά 3Play λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η αγορά 3Play είναι μία αγορά που εμείς δημιουργήσαμε και παρουσιάζει μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης καθώς διαρκώς μεγαλώνει. Η Nova είναι ο μεγαλύτερος πάροχος 3Play προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις ποιοτικής οικιακής ψυχαγωγίας και αξιόπιστης επικοινωνίας σε προσιτή τιμή». Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα κανάλια Novasports και τους ανθρώπους που τα πλαισιώνουν με την εμπειρία και τεχνογνωσία κοντά 20 χρόνων. Όλα αυτά σε συνδυασμό με το καλύτερο αθλητικό περιεχόμενο είναι που κάνουν τα κανάλια Novasports να είναι τα κορυφαία αθλητικά κανάλια της χώρας. Τέλος, ο κ. Παπαδόπουλος σημείωσε με νόημα: «Από το 1994 μέχρι σήμερα έχουμε επενδύσει στον ελληνικό αθλητισμό πολλές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Χτίζουμε μακρόχρονες σχέσεις εμπιστοσύνης και αυτό αποδεικνύεται και από την επέκταση της συμφωνίας μας με τη Super League και τη Volleyleague. Το ίδιο σκοπεύουμε να κάνουμε και με τη Basket League που από φέτος καλωσορίζουμε στα κανάλια Novasports!»


Παράλληλα, ανακοινώθηκε και η συνεργασία της Super League αποκλειστικά στα κανάλια Novasports, για τα επόμενα 4 χρόνια.


Η Nova αποτελεί τον βασικό αρωγό και στρατηγικό συνεργάτη του Ελληνικού ποδοσφαίρου από το 1994 μέχρι σήμερα. Τα κανάλια Novasports με την καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα, την τεχνογνωσία και την εμπειρία κοντά 20 χρόνων, αναδεικνύουν και προβάλλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα, μεταξύ των οποίων και το πρωτάθλημα της Super League, που είναι αυτό που συγκεντρώνει το συντριπτικά μεγαλύτερο ενδιαφέρον των Ελλήνων φιλάθλων.