Η iSquare ανακοίνωσε ένα νέο, πρωτοποριακό προϊόν, το iPlus, το οποίο αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφάλισης για το iPad με την τεχνογνωσία της ασφαλιστικής εταιρίας ERGO.


iPlusΤο iPlus καλύπτει για έναν ολόκληρο χρόνο το αγαπημένο σε όλους, iPad, με μόνο 19€, σε περίπτωση ζημιάς από επαφή με υγρά, φωτιά ή τυχαία πτώση καθώς και θραύση οθόνης.


Το iPlus παρέχει ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη για όποιο μοντέλο iPad επιλέξει ο αγοραστής (iPad mini, iPad 2, iPad με οθόνη Retina). Με το iPlus, σε περίπτωση που τύχει κάποια από τις παραπάνω ζημιές μπορεί άμεσα να το αντικαταστήσει εντελώς δωρέαν στα Εξουσιοδοτημένα Κέντρα Service. Έτσι, ο κάθε ιδιοκτήτης καινούργιου iPad νιώθει πιο ξένοιαστος για έναν ολόκληρο χρόνο.


Για την απόκτηση του iPlus στην μοναδική τιμή των 19€, απαιτείται ταυτόχρονη αγορά του iPlus και του νέου, ασφαλιζόμενου iPad. Στη συνέχεια, ο πελάτης θα πρέπει να συνδεθεί στη σελίδα isquare.gr/iplus μέσα σε 15 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς για να ενεργοποιήσει το iPlus με τον κρυφό κωδικό που θα βρει στη συσκευασία. Μετά την εγγραφή του, θα λάβει το πιστοποιητικό ασφάλισης, το οποίο και θα πρέπει να διατηρήσει σε περίπτωση πιθανού αιτήματος αποζημίωσης.


To iPlus διατίθεται σε συνεργαζόμενες αλυσίδες λιανικής.