Η Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος της Pioneer στην Ελλάδα, παρουσίασε τέσσερα προηγμένα Ράδιο-CD, που συμπληρώνουν την σειρά μοντέλων του 2013 και υποστηρίζουν πολλαπλές μορφές μέσων.


deh-x9500bt_heroΤα νέα μοντέλα, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις για συνεχή ψυχαγωγία και διασύνδεση ακόμη και μέσα στο αυτοκίνητο, προσφέρουν πληθώρα πρακτικών χαρακτηριστικών και λειτουργιών, όπως αποκλειστική τεχνολογία MIXTRAX EZ virtual DJ της Pioneer, αναπαραγωγή CD, διασύνδεση USB, υποδοχή κάρτας SD, ευρεία υποστήριξη smartphone και πολλά άλλα. Η σειρά περιλαμβάνει τα DEH-X9500BT και DEH-X8500BT με μονάδα Bluetooth της Parrot και το DEH-X7500SD· όλα τα μοντέλα παρέχουν ποιοτικό ήχο και πολλαπλές επιλογές ρύθμισης.


Τα νέα Ράδιο-CD της Pioneer προσφέρουν μεγάλη ποικιλία επιλογών διασύνδεσης ώστε να καλύπτουν την απαίτηση των σύγχρονων καταναλωτών, που θέλουν να έχουν πρόσβαση σε όλα τα αρχεία μουσικής και πολυμέσων της βιβλιοθήκης τους κάθε στιγμή, ακόμη κι όταν βρίσκονται στο αυτοκίνητό τους, χωρίς να θυσιάζουν τον ποιοτικό ήχο και το έξυπνο περιβάλλον χειρισμού.


MIXTRAX EZ
Η επαναστατική τεχνολογία MIXTRAX EZ virtual DJ της Pioneer είναι ενσωματωμένη σε όλα τα μοντέλα, μετατρέποντας την μουσική βιβλιοθήκη του χρήστη σε μια λίστα συνεχούς αναπαραγωγής χρησιμοποιώντας τεχνικές εναλλαγής και εφέ κατά την αναπαραγωγή μουσικής από iPhone, iPod, κάρτες SD ή συσκευές αποθήκευσης USB. Για ακόμη πιο έντονη ατμόσφαιρα κλαμπ, ο φωτισμός και η οθόνη των Ράδιο-CD μπορούν να διαμορφωθούν ώστε να πάλλονται και να αλλάζουν χρώμα σύμφωνα με το τέμπο και την ένταση της μουσικής.


ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ SMARTPHONE
Η σειρά Ράδιο-CD της Pioneer προσφέρει συμβατότητα με πολλά από τα δημοφιλέστερα σύγχρονα smartphone, απαντώντας στις απαιτήσεις των καταναλωτών για συνεχή δικτύωση και επικοινωνία. Χάρη σε μια θύρα USB στο πίσω πάνελ όλων των συστημάτων, η σύνδεση μιας μνήμης flash, ενός εξωτερικού σκληρού δίσκου ή/και ενός smartphone είναι εύκολη και απλή υπόθεση1. Οι χρήστες iPhone και iPod2 μπορούν να αναπαράγουν μουσική από τις βιβλιοθήκες τους στο iTunes χρησιμοποιώντας τα χειριστήρια στο εμπρός πάνελ του συστήματος, ενώ ταυτόχρονα φορτίζουν την μπαταρία της συσκευής τους3. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής από smartphone με λειτουργικό σύστημα Android4 μέσω σύνδεσης USB. Όταν είναι συνδεδεμένο ένα συμβατό smartphone μέσω της θύρας USB, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν τη λειτουργία App Control για επιλεγμένες εφαρμογές, η οποία τους δίνει τη δυνατότητα να ακούν την αγαπημένη τους μουσική και ήχο συνεχούς ροής από εφαρμογές της συνδεδεμένης συσκευής. Το μοντέλο DEH-X9500BT διαθέτει διπλή θύρα USB για σύνδεση δύο συμβατών συσκευών USB, προσφέροντας ακόμη περισσότερες επιλογές πηγών πολυμέσων.


BLUETOOTH
Τα μοντέλα DEH-X9500BT και DEH-X8500BT διαθέτουν μονάδα Bluetooth της Parrot, επιτρέποντας τηλεφωνικές συνδιαλέξεις με ανοικτή συνομιλία, καθώς και συνεχή ροή ήχου από συμβατές συσκευές Bluetooth5.


ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ
Τα νέα Ράδιο-CD της Pioneer διαθέτουν μενού με νέα, απλοποιημένη δομή και οθόνη LCD VA 3 γραμμών με υποστήριξη γραφικών για ευκολότερο χειρισμό και βελτιωμένη αναγνωσιμότητα. Η λειτουργία φωτισμού διπλής ζώνης παρέχει τεράστιες δυνατότητες προσαρμογής των Ράδιο-CD, προσφέροντας έως 210.000 επιλογές χρωμάτων που επιτρέπουν στον χρήστη να διαμορφώσει τη μονάδα ανάλογα με το ταμπλό του αυτοκινήτου, τις χρωματικές προτιμήσεις ή τη διάθεσή του. Η προσαρμογή του φωτισμού μπορεί να γίνει σε δύο ξεχωριστές ζώνες, για αναρίθμητους συνδυασμούς χρωμάτων.


ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΗΧΟΥ
Η Pioneer ενσωμάτωσε στα νέα Ράδιο-CD τον διάσημο ενισχυτή MOSFET 50W x 4, Γραφικό Ισοσταθμιστή 5 Ζωνών και την τεχνολογία ASR (Advanced Sound Retriever), η οποία αποκαθιστά τα δυσδιάκριτα αλλά σημαντικά στοιχεία της μουσικής που χάνονται κατά τη διαδικασία συμπίεσης του ήχου, ακόμη και κατά την ασύρματη μετάδοση ήχου μέσω Bluetooth. Για καλύτερη ποιότητα ήχου και ευελιξία, όλα τα νέα μοντέλα διαθέτουν τρία σετ εξόδων προενίσχυσης υψηλής τάσης (4V) RCA για σύνδεση σε πρόσθετους εξωτερικούς ενισχυτές.