Διευρύνοντας συνεχώς την τηλεοπτική εμπειρία των χρηστών της, η Toshiba Ευρώπης διαθέτει τις νέες Smart TV σειρές HD LED τηλεοράσεων W4, L4, L6 και L7, με την Toshiba Cloud TV.


Toshiba_58L73xx_leftΤο Cloud TV είναι η καινούργια προσέγγιση της Toshiba στη συνδεδεμένη τηλεοπτική ψυχαγωγία, που αξιοποιεί στο έπακρο την έξυπνη πρόσβαση σε περιεχόμενο, την αναζήτηση και τις συστάσεις όπως και το social networking μέσα από το Cloud. Όλες οι σειρές κυκλοφορούν βάσει του ενιαίου design της Toshiba, σε εκδοχές σε ματ ή γυαλιστερό μαύρο, και με μεγάλη γκάμα μεγεθών στις οθόνες – από 81 cm (32”) έως 146 cm (58”).


Κάτι παραπάνω από Internet TV
Το νέο Toshiba Cloud TV περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών που ενδυναμώνουν την τηλεοπτική εμπειρία. “Με τη νέα προσέγγιση Smart TV δεν φέρνουμε απλά το διαδίκτυο στη τηλεόραση,” υπογραμμίζει ο Matt McDowell, Διευθυντής Μάρκετινγκ Ψηφιακών Προϊόντων & Υπηρεσιών της Toshiba Ευρώπης GmbH. “Είναι βασική μας προτεραιότητα να συλλέξουμε τις καλύτερες υπηρεσίες για τους τηλεοπτικούς χρήστες και να παίρνουν το μέγιστο όφελος από την άφθονη ποσότητα των δεδομένων και του περιεχομένου που είναι προσβάσιμα μέσω του Cloud.” Η εξατομίκευση είναι ο πυρήνας του Toshiba Cloud TV, έτσι ώστε διαφορετικοί χρήστες να ανταλλάσουν απόψεις περιεχομένου και σχετικά feeds κοινωνικής δικτύωσης που είναι σχεδιασμένα με βάση το γούστο και τις προτιμήσεις του καθενός.


Βάσει ενός προτεινόμενου αλγόριθμου, η σχετική υπηρεσία δημιουργεί ανανεωμένες λίστες περιεχομένου που είναι διαθέσιμες για τις επόμενες 7 ημέρες. Ένα δυναμικό εργαλείο αναζήτησης εξερευνά τις αγαπημένες σειρές, ταινίες αθλητικά προγράμματα, και ακόμα περισσότερα από τα προγράμματα που βρίσκονται στον Οδηγό Ηλεκτρονικών Προγραμμάτων (EPG) και στις υπηρεσίες Video-on-Demand υπηρεσίες καθώς και αποθηκευμένα σε άλλες συσκευές του δικτύου.
Οι χρήστες δεν εξαρτώνται πλέον από τις προγραμματισμένες επιλογές των τηλεοπτικών καναλιών. Η μόνη ερώτηση για αυτούς είναι τι πραγματικά θέλουν να δουν.


Κοινωνικές Τηλεοπτικές Υπηρεσίες
Πέρα από το γεγονός ότι προσφέρει μια έξυπνη και προσωπική αναζήτηση και προτάσεις, καθώς και premium TV apps ή πρακτικά εργαλεία όπως δελτία καιρού, το Toshiba Cloud TV επίσης επιτρέπει στους χρήστες του να επικοινωνούν με το περιεχόμενο των τηλεφωνικών τους συσκευών1. Το portal προσφέρει Social TV λειτουργίες, όπως Family Calendar και Personal Messaging, καθώς επίσης και live tweets για τα πιο πολυσυζητημένα τηλεοπτικά show στο διαδίκτυο, ή απλά για το show που οι χρήστες βλέπουν τη συγκεκριμένη στιγμή.


Ενιαία εμπειρία χρήσης
Το Toshiba Cloud TV είναι γραφικά σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο όπου οι χρήστες θα μπορούν εύκολα και διαισθητικά να περιηγούνται στις υπηρεσίες που τους παρέχονται. Η απλότητα και το στυλ του νέου design τηλεοράσεων της Toshiba, συνδέει τη νέα φόρμα των τηλεοράσεων με την συνολική εμπειρία του καταναλωτή. Κοινώς δίνεται η δυνατότητα στο χρήστη να έρθει σε πρόσβαση με τα βασικά χαρακτηριστικά της τηλεόρασης, όπως το Open Browser και το Intel® WiDi ή οι εγγραφές και υπενθυμίσεις. Επίσης προσφέρει πρόσβαση σε υλικό αποθηκευμένο σε USB ή DLNA συσκευές στο οικιακό δίκτυο.


Απαράμιλλη ποιότητα Toshiba
Με τις νέες σειρές W4, L4, L6 και L7, η Toshiba συνεχίζει να προσφέρει μια ευρεία επιλογή για τον καταναλωτή αναφορικά με το μέγεθος της οθόνης, το υλικό και το χρώμα, καθώς και την τεχνολογία οθόνης ή τα επιμέρους χαρακτηριστικά. Επιπλέον, η σειρά L7 είναι έτοιμη για να απολαύσετε 3D περιεχόμενο σε ανάλυση Full HD κάνοντας χρήση του 3D active shutter technology. Η πρόσθετη τεχνολογία μετατροπής 2D σε 3D αξιοποιεί πλήρως τη 3D τηλεόρασή σας, ακόμη και όταν παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας προγράμματα ή ταινίες που είχαν αρχικά προβλεφθεί σε 2D. Επιπρόσθετα όλες οι Full HD τηλεοπτικές σειρές (HD Ready για τη σειρά W4) έχουν κοινό σημείο δημοφιλείς λειτουργίες όπως το Active Motion & Resolution (AMR) 50, 100 or 200 για καλύτερη ποιότητα και εξαιρετική εικόνα σε σπορ και σκηνές δράσης. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν ενσωματωμένο Wi-Fi ® και είναι εξοπλισμένα με πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας για εύκολη ανταλλαγή περιεχομένου μεταξύ των συσκευών και επαρκές USB Video Recording3.


Διακριτική εμφάνιση
Οι σειρές W4, L4, L6 και L7 διαθέτουν τα στοιχεία της νέας σχεδιαστικής ταυτότητας της Toshiba. Χαρακτηριστικά της είναι τα λεπτά στοιχεία και οι στρογγυλεμένες γωνίες και καμπύλες. Οι σειρές δημιουργήθηκαν ώστε να ταιριάζουν με οποιαδήποτε εσωτερική διακόσμηση. Οι σειρές W4, L4 και L6 έχουν ένα μαύρο ματ σκελετό, ενώ η σειρά L7 κυκλοφορεί σε γυαλιστερό μαύρο. Επιπλέον, ο λεπτός σχεδιασμός των L6 και L7 διαθέτει φίνα ασημί τελειώματα.


Στοιχεία & Χαρακτηριστικά
Σειρές Toshiba W4 – HD Ready LED Smart TV και σειρά Toshiba L4 – Full HD LED Smart TV
– Ανάλυση: HD Ready 720p with 50 AMR (W4 series); Full HD 1080p with 100 AMR (Active Motion & Resolution (L4 series); Resolution+
– Μεγέθη: W4 series: 80 cm (32“); L4 series: 80 cm (32“), 98 cm (39“) και 126 cm (50“)
– Smart TV: Toshiba Cloud TV, περιλαμβάνει: MediaGuide; Open Browser and SkypeTM; built-in Wi-Fi®; Intel® – WiDi 3.5; Toshiba AppsConnect; USB Video Recording3; HbbTV4; Skype™ ready
– Digital Tuner: DVB-T/DVB-T24/DVB-C/DVB-S/DVB-S2,analogue
– Συνδέσεις: 4x HDMI® (incl. 1x HDMI® with MHL support), 2x USB;
– Ήχος: Audyssey® Volume Extension, Dolby® Digital Pulse
– Χρώμα: μαύρο ματ


Στοιχεία & Χαρακτηριστικά
Σειρά Toshiba L6 – Full HD LED Smart TV
– Ανάλυση: Full HD 1080p with 100 AMR (Active Motion & Resolution) and Resolution+
– Μεγέθη: 80 cm (32“), 102 cm (40“)
– Smart TV: Toshiba Cloud TV, περιλαμβάνει: MediaGuide; Open Browser and SkypeTM; built-in Wi-Fi®; Intel® – WiDi 3.5; Toshiba AppsConnect; USB Video Recording3; HbbTV4; Skype™ ready
– DVB –T/DVB-T24/DVB-C/DVB-S,DVB-S2, analogue
– Συνδέσεις: 4x HDMI® (incl. 1x HDMI® with MHL support), 2x USB
– Ήχος: Audyssey® Volume Extension, Dolby® Digital Pulse
– Χρώματα: σχεδιασμός με ασημένιο φινίρισμα


Στοιχεία & Χαρακτηριστικά
Σειρά Toshiba L7 3D Full HD LED TV με Toshiba Cloud TV
– Ανάλυση: Full HD 3D 1080p με 200 AMR (Active Motion & Resolution); Resolution+; 3D active shutter technology2; 2D to 3D conversion
– Μεγέθη: 102 cm (40“), 126 cm (50“) and 146 cm (58“)
– Smart TV: Toshiba Cloud TV περιλαμβάνει: MediaGuide;, Open Browser and SkypeTM; built-in Wi-Fi®; Intel® – WiDi 3.5;Toshiba AppsConnect; USB Video Recording3; HbbTV4; Skype™ ready
– DVB-T/DVB-T24/DVB-C/DVB-S/DVB-S2, analogue
– Συνδέσεις: 4x HDMI® (incl. 1x HDMI® with MHL support), 2x USB
– Ήχος: Audyssey® Volume Extension, Dolby® Digital Pulse
– Χρώματα: μαύρο ματ (40” και 50”) και γυαλιστερό μαύρο (58”), με ασημένιο φινίρισμα
– Βάση: 58” frame stand 40”, 50” flat stand