Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών συνεχίζει για άλλη μια χρονιά τον πρώτο ελληνικό διαγωνισμό φωτογραφίας στο Instagram.


#K4_ScreenΗ Νο1 Αλυσίδα Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών στην Ελλάδα, γιορτάζει το καλοκαίρι και φροντίζει να μπορούν όλοι να μοιραστούν με τους φίλους τους τις καλύτερες στιγμές και αναμνήσεις των φετινών διακοπών.


Μετά την μεγάλη επιτυχία του περσινού φωτογραφικού διαγωνισμού #hellas_mania, που κατάφερε να συγκεντρώσει για πρώτη φορά σε ένα hashtag μοναδικές φωτογραφίες του ελληνικού καλοκαιριού, η Κωτσόβολος επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι με τη συναρπαστική συνέχεια.


Ο τίτλος της νέας καμπάνιας, που έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει η LOWE Athens, έχει τίτλο #Κ4Κalokairi και δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να κερδίσουν απίθανα φωτογραφικά δώρα με μόνη προϋπόθεση να μοιραστούν όσα ζουν στις διακοπές τους αυτό το καλοκαίρι.


O μηχανισμός είναι απλός: οι χρήστες ανεβάζουν φωτογραφίες στο κοινωνικό δίκτυο Ιnstagram προσθέτοντας το hashtag #Κ4Κalokairi. Με αυτό τον τρόπο συμμετέχουν αυτόματα σε ένα μοναδικό συλλογικό φωτογραφικό album που αποτυπώνει την ομορφιά της Ελλάδας και το πνεύμα του καλοκαιριού ενώ ταυτόχρονα μπαίνουν σε κλήρωση για μία DSLR φωτογραφική μηχανή, NIKON D3200 18-55 MM VR.


Όσοι φίλοι της Κωτσόβολος δεν χρησιμοποιούν το instagram και θέλουν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό #Κ4Κalokairi έχουν την ευκαιρία να μπουν στην αντίστοιχη εφαρμογή που βρίσκεται στη σελίδα της Κωτσόβολος στο facebook (www.facebook.com/Kotsovolos) και κάνοντας like συμμετέχουν στην κλήρωση για μια μοναδική ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Panasonic DMCLZ20.


Χάρη σε αυτή την ενέργεια της αλυσίδας Κωτσόβολος, το φετινό καλοκαίρι θα έχει Κ κεφαλαίο!