Σε αυτό το Webinar ο R.Absalom αναλυτής της OVUM Research και ο T.Leb, Marketing Director North America της GLOBO, θα αναδείξουν τις νέες τάσεις γύρω από το BYOD/BYOA.

GLOBO__LOGOΤο Bring Your Own Device (BYOD) αποτελεί μια σύγχρονη εταιρική πρακτική που δίνει τη δυνατότητα στους εργαζόμενους μιας επιχείρησης να έχουν πρόσβαση στο εταιρικό τους περιβάλλον, συστήματα, διαδικασίες και λειτουργίες, μέσα από την προσωπική και οικεία σε αυτούς συσκευή (π.χ. tablet, smartphone).

Πρόκειται για μια παγκόσμια τάση στο χώρο των επιχειρήσεων με πολλαπλά οφέλη, τόσο για την ίδια την επιχείρηση (μείωση κόστους απόκτησης εταιρικών συσκευών συντήρησης, διαχείρισης τους κτλ.), όσο και για τον υπάλληλο, καθώς χρησιμοποιεί τη δική του συσκευή με την οποία είναι πλήρως εξοικειωμένος. Έτσι, επιτυγχάνεται αμέσως ένα υψηλό επίπεδο παραγωγικότητας, αλλά και αυτοπεποίθησης στη χρήση της τεχνολογίας αποτελώντας ιδανική λύση στην περιστολή των εξόδων της επιχείρησης, αφού μειώνεται σημαντικά το κόστος κτήσης συσκευών.

Στο Webinar αυτό ο Richard Absalom αναλυτής της OVUM Research και ο Trevor Leb, Marketing Director North America της GLOBO, θα αναδείξουν την τάση που έχει αναπτυχθεί γύρω από το BYOD/BYOA για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις καθώς και για ποιο λόγο είναι σημαντικό να υιοθετήσουν αυτή τη νέα πρακτική.

Κατά τη διάρκεια αυτού του Webinar θα ενημερωθείτε πως να:

  • Ελαχιστοποιήσετε τις πιθανές επιπτώσεις από την χρήση των προσωπικών συσκευών των εργαζομένων στο χώρο εργασίας τους.
  • Αντιμετωπίσετε θέματα που προκύπτουν γύρω από το BYOD στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
  • Εξοπλίσετε τους εργαζόμενους με κρίσιμες επιχειρηματικές mobile εφαρμογές, χρησιμοποιώντας τις δικές τους κινητές συσκευές.
  • Υλοποιήσετε εύκολα μια mobile platform για να αντιμετωπίσετε θέματα ασφαλείας, αυξάνοντας παράλληλα την παραγωγικότητα.

 Εγγραφή εδώ

globo-webinar