Το νέο Nokia Lumia 720, το καλύτερο Windows Phone της αγοράς, χαρίζει η online πλατφόρμα διαχείρισης συμβολαίων και λογαριασμών myWIND, σε έναν τυχερό χρήστη.


NokiaLumia720_myWINDΟ διαγωνισμός βρίσκεται ήδη στον αέρα και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 30 Αυγούστου. Αφορά όλους τους συνδρομητές WIND που έχουν κάνει εγγραφή στο myWIND, καθώς με αυτόν τον τρόπο παίρνουν αυτόματα μέρος στην κλήρωση για το Nokia Lumia 720.


Το νέο Nokia Lumia 720 έχει όλα τα click πετυχημένα, αφού διαθέτει κάμερα ανάλυσης 6,7 megapixels με φακό που φέρει τη σφραγίδα της Carl Zeiss η οποία εγγυάται τη λήψη φωτογραφιών ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επιπρόσθετα, υπάρχει βοηθητική HD κάμερα 1,3 megapixels για βιντεοκλήσεις, ενώ το κινητό παρουσιάζει πρωτότυπες εφαρμογές, όπως το Place Tag που προσθέτει στις φωτογραφίες «ετικέτες» με τον τόπο όπου έχει γίνει η λήψη τους.


Η WIND χαρίζει το social & chic κινητό της Nokia, το Lumia 720, μέσα από την online πλατφόρμα myWIND, η οποία προσφέρει συγκεντρωμένη και ολοκληρωμένη εικόνα όλων των συνδέσεων του συνδρομητή με άμεση ενημέρωση για το υπόλοιπο χρήσης του χρόνου ομιλίας, των SMS και των MBs. Επιπλέον, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα αλλαγής ή ανανέωσης συμβολαίου εύκολα και γρήγορα, ενώ μπορεί να εξοφλήσει online και με ασφάλεια τον λογαριασμό του. Τέλος, ο χρήστης έχει στη διάθεσή του ποικίλα χρήσιμα εργαλεία και υπηρεσίες.


Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους τους διαγωνισμού στο: https://www.wind.gr/gr/oroi-diagonismou-/mywind-nokia-lumia-720/


Βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά NOKIA LUMIA 720
– Επεξεργαστής 2πύρηνος επεξεργαστής 1GHz Qualcomm Snapdragon S4
– Λειτουργικό Windows Phone 8
– Δίκτυο HSPA +21Mbps
– Συνδεσιμότητα Wi-Fi, Wi-Fi hotspot, BT 3.0, NFC
– Κάμερα 6.7 με φακό Carl Zeiss Tessar, LED φλας και HD βίντεο / Front κάμερα: HD 1.3MP
– Οθόνη IPS LCD 4,3 ιντσών, με τεχνολογία ClearBlack
– Μπαταρία 2.000mAh