Η Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος της Pioneer στην Ελληνική αγορά, ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης του μίκτη DJM-750, με ενσωματωμένη κάρτα ήχου USB και ειδικά εφέ που εντυπωσιάζουν.


INTERSYS_logoΟ νέος ψηφιακός μίκτης τεσσάρων καναλιών Pioneer DJM-750 αναβαθμίζει τον χειρισμό των εφέ και τη συνεργασία με εφαρμογές λογισμικού σε νέα επίπεδα, χάρη στο νέο Boost Colour FX και την ενσωματωμένη κάρτα ήχου USB 24-bit/96 kHz.


Ο DJM-750 – διαθέσιμος σε κλασικό μαύρο και μοντέρνο ασημί χρώμα – ενσωματώνει πληθώρα λειτουργιών, οι οποίες εμπνέουν δημιουργικότητα. Το νέο εφέ Boost Colour FX προσθέτει ένα δεύτερο εφέ στο τρέχον εφέ Χρωματισμού Ήχου και δίνει τη δυνατότητα στους DJ να ελέγχουν τις παραμέτρους και των δύο εφέ με ένα μόνο κουμπί. Ο μίκτης διαθέτει 13 εφέ Beat FX – συμπεριλαμβανομένου του νέου VINYL BRAKE – με ένα ειδικό κουμπί Level/Depth για τον έλεγχο της μίξης πρωτότυπου/επεξεργασμένου σήματος (wet/dry) με την αφή.


Όμοια με τον DJM-850, ο DJM-750 ενσωματώνει κάρτα ήχου USB υψηλής ποιότητας, επιτρέποντας ταυτόχρονη είσοδο και έξοδο σημάτων χωρίς μείωση της ποιότητας του ήχου. Η σύνδεση σε φορητούς υπολογιστές απαιτεί μόνο ένα καλώδιο USB, επιτρέποντας άμεση μίξη με τη χρήση λογισμικού DJ.


Οι ομοιότητες με τους κορυφαίους μίκτες της Pioneer δεν σταματούν εδώ. Ο DJM-750 χρησιμοποιεί ειδική σχεδίαση για την παραγωγή ήχου υψηλής ποιότητας και προσφέρει οικεία διάταξη μηχανισμών, fader υψηλής απόδοσης, ισοσταθμιστή τριών ζωνών με δυνατότητα απομόνωσης και πλήρη έλεγχο MIDI.


ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ DJM-750
Νέο Boost Colour FX, που συνδυάζει έλεγχο πολλαπλών εφέ με ένα μόνο κουμπί
Το Boost Colour FX δίνει τη δυνατότητα στους DJ να εφαρμόζουν και να ελέγχουν μαζί τα εφέ Χρωματισμού Ήχου και Beat FX, με μία κίνηση. Η πίεση του πλήκτρου Boost FX προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο εφέ στο εφέ Χρωματισμού Ήχου και οι DJ μπορούν να χειρίζονται τις παραμέτρους και των δύο εφέ μαζί, ανάλογα με το πόσο γρήγορα περιστρέφουν το μεγάλο χρωμιωμένο κουμπί.


Βελτιωμένο Beat FX με έλεγχο Στάθμης/Βάθους
Οι DJ έχουν στη διάθεσή τους 13 Beat FX, συμπεριλαμβανομένου του νέου VINYL BRAKE και του βελτιωμένου ROLL. Το κουμπί Level/Depth προσαρμόζει τη μίξη του πρωτότυπου/επεξεργασμένου σήματος (wet/dry), ενώ οι DJ μπορούν να ελέγχουν το τέμπο με τα κουμπιά BEAT LEFT/RIGHT και τον χειροκίνητο μηχανισμό Time.


Ενσωματωμένη κάρτα ήχου USB τεσσάρων καναλιών για εύκολη σύνδεση σε λογισμικό DJ
Ο DJM-750 διαθέτει ενσωματωμένη κάρτα ήχου 24-bit/96 kHz υψηλής απόδοσης, η οποία επιτρέπει ταυτόχρονη είσοδο και έξοδο τεσσάρων καναλιών χωρίς υποβάθμιση της ποιότητας του ήχου κατά τη διέλευση από τον μίκτη.
Η σύνδεση σε επιτραπέζιους ή φορητούς υπολογιστές απαιτεί μόνο ένα καλώδιο USB, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι οι DJ μπορούν να ξεκινούν άμεσα τις μίξεις τους με το λογισμικό DJ.
Η υποστήριξη τριών συχνοτήτων δειγματοληψίας (96 kHz/48 kHz/44,1 kHz) και των προτύπων ASIO/Core Audio επιτρέπει επίσης τη χρήση του DJM-750 για μουσικές παραγωγές και εγγραφές.
Μόλις συνδεθεί ο μίκτης στον υπολογιστή εκκινεί το φιλικό περιβάλλον χειρισμού της Pioneer, δίνοντας τη δυνατότητα στους DJ να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις του μίκτη ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.


Κυκλώματα ήχου υψηλής ποιότητας για απόλυτα αγνό ήχο
Για την καταστολή του ψηφιακού θορύβου, ο DJM-750 διαθέτει τον ίδιο ψηφιακό επεξεργαστή σήματος 32-bit με το καθιερωμένο σύστημα της Pioneer για κλαμπ DJM-900nexus. Ένας μετατροπέας A/D 24-bit ψηφιοποιεί τον ήχο και βελτιώνει την ποιότητα για όλες τις εξόδους, ενώ ο κρυσταλλικός ταλαντωτής χαμηλής παραμόρφωσης jitter και το υψηλής ποιότητας κύκλωμα Αποστολής/Επιστροφής εγγυάται πεντακάθαρα εξωτερικά εφέ.


Άλλα χαρακτηριστικά
– Πλήρης δυνατότητα αντιστοίχισης MIDI
– Ισοσταθμιστής 3 ζωνών (+6 dB έως -26 dB) και απομονωτής 3 ζωνών (+6 dB έως -∞ dB) σε κάθε κανάλι
– Θύρα USB στην επάνω πλευρά του μίκτη για εύκολη εναλλαγή συσκευών
– Αυτόματη αναμονή
– Καλύμματα fader και cross fader με σύστημα P-LOCK, που αποτρέπει την αφαίρεσή τους κατά λάθος στη διάρκεια της παράστασης