Οι οπαδοί στο γήπεδο της Arsenal μπορούν να παρακολουθούν replays φάσεων ποδοσφαιρικών αγώνων, με τη βοήθεια wi-fi streaming στο PSP.

PSP ArsenalΕίσαστε στο γήπεδο και χάσατε το γκολ την ώρα που προσπαθούσατε να αγοράσετε πατατάκια; Πιστεύετε πως κακώς ακυρώθηκε το γκολ της αγαπημένης σας ομάδας; Αν είστε ένας από τους τυχερούς θεατές κάποιου ποδοσφαιρικού αγώνα στο γήπεδο της Arsenal, δεν θα χρειάζεται πλέον να περιμένετε να τελειώσει ο αγώνας για να δείτε σε replay τις επίμαχες φάσεις στην τηλεόραση. Αρκεί να έχετε μαζί σας την φορητή παιχνιδομηχανή της Sony, το PSP, με την βοήθεια του οποίου μπορείτε να παρακολουθείτε replays χάρη στην υπερσύγχρονη υποδομή streaming του Emirates Stadium.
Streaming PSPΗ τεχνολογία δοκιμάζεται από την Sony για την ώρα μόνο στο συγκεκριμένο γήπεδο. Αν περάσει με επιτυχία το πρώτο στάδιο δοκιμών, το project αναμένεται να εφαρμοστεί και σε άλλα γήπεδα. Εκτός από replays, κατά την διάρκεια των ποδοσφαιρικών αγώνων, η οθόνη του PSP θα τροφοδοτείται ασύρματα και με πλήθος στατιστικών, ενώ οι φίλαθλοι θα μπορούν να αφήνουν μηνύματα σε ένα ιδιότυπο forum μεταξύ των οπαδών που χρησιμοποιούν την υπηρεσία εκείνη τη στιγμή.