Η Dopios ανακοίνωσε την επέκτασή της σε αριθμό από διεθνείς προορισμούς, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε την ολοκλήρωση επένδυσης ύψους 120 χιλιάδων ευρώ από το Openfund.


dopios_01Πιο αναλυτικά, η Dopios (http://dopios.com), δημιουργώντας μια κοινότητα από ντόπιους που προσφέρουν ενδιαφέρουσες δραστηριότητες σε ταξιδιώτες που επισκέπτονται τον τόπο τους, ανακοινώνει σήμερα την επέκτασή της σε αριθμό από διεθνείς προορισμούς, επίσης την ολοκλήρωση επένδυσης ύψους 120 χιλιάδων ευρώ από το Openfund.


Η πλατφόρμα φιλοδοξεί να αποτελέσει το τρίτο βήμα όταν ταξιδεύει κανείς, μετά από έναν τρόπο να πας και ένα μέρος να μείνεις, σε βοηθά να βρεις έναν ντόπιο που θα σου δείξει τον τόπο του.


Η εταιρεία παρέχει σε ντόπιους τη δυνατότητα να συναντήσουν ταξιδιώτες και να μοιραστούν τα όσα γνωρίζουν για τον τόπο τους αντί αμοιβής, ενώ οι ταξιδιώτες έχουν πλέον τη δυνατότητα να γευτούν ένα μέρος με τον τρόπο που το κάνουν οι ντόπιοι, σαν να ζούσαν για καιρό εκεί.


Εκατοντάδες ντόπιοι υπάρχουν ήδη διαθέσιμοι σε πάνω από 20 προορισμούς ανά την ελληνική επικράτεια ενώ, μετά την Κωνσταντινούπολη και το Σαν Φρανσίσκο, η πλατφόρμα σήμερα υποδέχεται 15 νέους προορισμούς, μεταξύ άλλων το Λονδίνο, το Βερολίνο, τη Βαρκελώνη και το Μπουένος Άιρες.


Το Openfund πραγματοποιεί την πρώτη επένδυση στην εταιρεία, η οποία πρόκειται να υποστηρίξει την ανάπτυξη του προϊόντος και την διεθνή του εξάπλωση.