Η Vivodi Telecom, συμμετέχοντας με συνέπεια στα συνέδρια του Economist, υποστηρίζει για ακόμα μια φορά το θεσμό του διεθνούς Banking Forum.

logo_vivodiΤο 8ο Διεθνές Banking Forum «BANKING AND THE ECONOMY IN TURBULENT TIMES» διεξάγεται στις 26 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο InterContinental. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα δοθεί η ευκαιρία σε σημαντικές προσωπικότητες του τραπεζικού κλάδου και της οικονομίας να αναπτύξουν διάλογο, γύρω από θέματα που αφορούν στη διαχείριση της παγκόσμιας οικονομικής συγκυρίας.
Στόχος του συνεδρίου είναι να ερευνηθούν τα κρίσιμα διεθνή θέματα, αλλά και οι προκλήσεις που ενδεχομένως να αντιμετωπίσει ο τραπεζικός κλάδος, ειδικότερα για της Ελλάδας.

Στο 8ο Διεθνές Banking Forum θα λάβουν μέρος αξιόλογα και σημαίνοντα πρόσωπα, όπως: ο Dr. William Freund, Chief Economist Emeritus του Χρηματιστηρίου της Ν. Υόρκης, ο κ. Branco Milanovic, Lead Economist της Παγκόσμιας Τράπεζας – ΗΠΑ, ο κ. Δημήτρης Μηλιάκος, Πρόεδρος της ΑΤΕbank, ο κ. Τρύφων Κολλιντζάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Attica Bank, o Καθηγητής κ. Πλούταρχος Σακελλάρης, Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και πολλοί άλλοι.