Τα καταστήματα Public, με την πιο ενημερωμένη γκάμα προϊόντων, επιφυλάσσουν μία έκπληξη για τους λάτρεις της τεχνολογίας εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου.


public_3D_logoΑπό σήμερα στα Public, αποκτώντας ένα notebook HP της επιλογής τους μόνο από 299€, θα κερδίζουν δώρο το internet των διακοπών τους με WIND mobile broadband με κάρτα.


Η αποκλειστική αυτή προσφορά ισχύει από σήμερα Τρίτη, 16 Ιουλίου μέχρι και τις 31 Αυγούστου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, ενώ το πακέτο δώρο WIND mobile broadband 3 GB περιλαμβάνει 30 ημέρες αρχικό χρόνο πλοήγησης (3GB χρήση δεδομένων), το Huawei USB modem stick και μία SIM card!


Σερφάρετε ξέγνοιαστα στις διακοπές σας, ποστάρετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες, κάντε tweets και μοιραστείτε τις πιο ωραίες σας στιγμές με όλους σας τους φίλους και τους αγαπημένους, μέσω της νέας δροσερής προσφοράς των Public και της ΗΡ!


Ο πιο hot προορισμός του φετινού καλοκαιριού θα είναι και φέτος τα Public (www.public.gr) που βρίσκονται πάντα κοντά στους φίλους της τεχνολογίας προσφέροντας τις καλύτερες αποκλειστικότητες και τις μεγαλύτερες προσφορές, και σας περιμένουν σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων τους, για να αποκτήσετε ένα ακόμα καταπληκτικό προϊόν σε μοναδική τιμή!