Η Creative Image ευχαρίστησε με ανακοίνωσή της πελάτες και συνεργάτες της, κάνοντας, παράλληλα, έναν σύντομο απολογισμό του 2008.

creative-image-logoΕντός του 2008 η Creative Image λάνσαρε τα νέα μοντέλα RoadFinder και RYE τα οποία ο κόσμος αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή. Η σειρά Alpha Sat σημείωσε εντυπωσιακά νούμερα πωλήσεων ενώ το… “κερασάκι στην τούρτα” ήταν η στρατηγική συνεργασία με την NDrive που είχε ως αποτέλεσμα την κυκλοφορία των πλέον πρωτοποριακών συστημάτων πλοήγησης. Η έκδοση 2008.04 καθιστά πλέον τη NaviGreece ως μία από τις πληρέστερες και ποιοτικότερες γεωγραφικές βάσεις δεδομένων της Ελλάδας, τη στιγμή που οι χάρτες NaviCyprus προσφέρουν κάλυψη που αγγίζει το 100% του οδικού δικτύου της Κύπρου -η δε συνολική κάλυψη για Ελλάδα και Κύπρο ξεπερνά το 98%.
Με αφορμή τα επιτεύγματα της Creative Image στο 2008, ο διευθυντής πωλήσεων της Creative Image, Άγγελος Ζώτος δήλωσε:
«Μέσα στο 2008 η Creative Image εδραίωσε ακόμα περισσότερο τη θέση της στην αγορά προχωρώντας συν τοις άλλοις σε κινήσεις και εκτός των συνόρων. Μολονότι η παγκόσμια οικονομία το περασμένο έτος βρέθηκε σε κρίση, η πορεία της Creative Image υπήρξε σταθερά ανοδική θέτοντας τις βάσεις για ένα ακόμα καλύτερο 2009. Θέλουμε να ευχηθούμε καλή χρονιά και να ευχαριστήσουμε τους πελάτες και συνεργάτες μας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και δεσμευόμαστε να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι το 2009».