Η Entersoft A.E., βραβεύτηκε στα Business IT Excellence Awards 2013, για την Ανάπτυξη και την Επενδυτική της Δραστηριότητα, στην ενότητα των βραβείων Ανάπτυξη & Συνεργασίες.


KOTZAMANIDIS_BITE2013Οι επενδύσεις για την Entersoft A.E., είναι προϋπόθεση διαρκούς ανάπτυξης και στρατηγική ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητάς της. Η επενδυτική της δραστηριότητα βασίζεται τόσο στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, σύγχρονου τεχνολογικού ρεύματος που στοχεύουν στην ενίσχυση της αποδοτικότητας των πελατών της, όπως για παράδειγμα η νέα σειρά προϊόντων και λύσεων Entersoft Mobile® όσο και στην απόκτηση τεχνολογίας, νέων καναλιών εισόδου της εταιρείας στην αγορά αλλά και στη διείσδυση σε νέες αγορές εντός και εκτός συνόρων, μέσω εξαγορών.


Ο θεσμός των βραβείων Business IT Excellence Awards (ΒΙΤΕ), διοργανώνονται από το περιοδικό netweek και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα βραβεία ΒΙΤΕ, διακρίνονται για την εμπεριστατωμένη αξιολόγηση των βέλτιστων πρακτικών από αναγνωρισμένα στελέχη της αγοράς, που εκπροσωπούν όλους τους συνδέσμους και ινστιτούτα που σχετίζονται με την Πληροφορική στη χώρα μας.


Ο κ. Αντ. Κοτζαμανίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Entersoft A.E., δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την βράβευσή μας σε αυτή τη κατηγορία, γιατί πραγματικά η απόφαση για μια νέα επένδυση, ειδικά τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και ύφεσης, απαιτεί πέρα από διαθέσιμα κεφάλαια, στρατηγική στόχευση και ορατά οφέλη. Στην Entersoft καταφέραμε κατά τη διάρκεια της 3ετούς κρίσης 2010-2012 να διατηρήσουμε τα μεγέθη μας, τους πελάτες και όλο το προσωπικό, να έχουμε κερδοφορία, εξαιρετική ρευστότητα και μηδενικό δανεισμό, ενώ ταυτόχρονα επενδύσαμε σε νέα προϊόντα και αγορές. Αυτό μας επιτρέπει ήδη από φέτος να αναπτυσσόμαστε με διψήφιους ρυθμούς, αποτέλεσμα του συνδυασμού μιας διαρκούς συνετής πολιτικής και επενδύσεων σε νέες τεχνολογίες και προϊόντα.»