Η Konami ανακοίνωσε την κυκλοφορία του απόλυτου Metal Gear Solid collection στην Ευρώπη αυτό το Σεπτέμβριο, αποκλειστικά για την κονσόλα PlayStation3.


MGSLegacy_PR_R5BΗ συλλογή αποκλειστικά για το PlayStation3 περιλαμβάνει όλα τα METAL GEAR SOLID που έχουν δημιουργηθεί από τον Hideo Kojima μέχρι σήμερα καθώς και άλλα σπάνια έργα που μέχρι τώρα δεν ήταν διαθέσιμα.


Η METAL GEAR SOLID: THE LEGACY COLLECTION περιλαμβάνει το METAL GEAR SOLID, METAL GEAR SOLID 2: HD Edition, METAL GEAR SOLID 3: HD Edition (μαζί με τα original MSX versions του METAL GEAR και του METAL GEAR 2), το METAL GEAR SOLID: Peace Walker HD Edition, το METAL GEAR SOLID: SPECIAL MISSIONS και το METAL GEAR SOLID 4: Trophy Edition. Επίσης περιλαμβάνει τα METAL GEAR SOLID DIGITAL GRAPHIC NOVELS που είναι εικονογραφημένα από τον πολυβραβευμένο Ashley Wood, και το δεύτερο των οποίων κυκλοφορεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη.


Η METAL GEAR SOLID: THE LEGACY COLLECTION τιμά το μοναδικό έργο του Hideo Kojima, του κορυφαίου δημιουργού στο χώρο των videogames στην Ιαπωνία και του εφευρέτη του είδους ‘stealth action’. Το όραμα και η διηγηματική ικανότητα του Hideo Kojima έδωσε στη σειρά METAL GEAR SOLID την παγκόσμιά της φήμη και αποδοχή. Ο παίκτης ελέγχει ένα μυστικό πράκτορα μέλος ειδικών δυνάμεων που αναλαμβάνει ‘solo’ αποστολές μέσα σε εχθρικές εγκαταστάσεις, πυκνές ζούγκλες και πίσω από τις εχθρικές γραμμές. Αναμιγνύοντας δράση και συγκάλυψη, σε ένα δύσκολο σύμπαν γεμάτο από αντικρουόμενες δυνάμεις, το METAL GEAR SOLID: THE LEGACY COLLECTION είναι η καλύτερη ευκαιρία για κάποιον που δεν έχει μεγάλη επαφή με τον κόσμο του METAL GEAR SOLID να μπει κατευθείαν στο νόημα εν αναμονή του METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN.