Την Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 19.00 μ.μ. στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental πρόκειται να πραγματοποιηθεί η πιο εορταστική βραδιά για τον κλάδο της Πληροφορικής και Επικοινωνιών.


SE - Data Center University (2)Στην τελετή απονομής των Business IT Excellence (ΒΙΤΕ) Awards 2013, θα βραβευθούν οι βέλτιστες πρακτικές αξιοποίησης Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) από επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα, καθώς και οι καινοτομίες των ίδιων των εταιρειών ΤΠΕ.


Εταιρείες όπως: Microsoft, ΙnfoQuest Technologies, SingularLogic, Entersoft, Space Hellas, Cisco, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, Interamerican, Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς, Κτηματολόγιο, Διαμαντής Μασούτης, Frigoglass, θα είναι, μεταξύ άλλων, εκεί με τα υψηλόβαθμα στελέχη τους για να πανηγυρίσουν τις διακρίσεις τους, ενώ ξεχωριστό ενδιαφέρον αναμένεται να καταλάβουν οι τιμητικές βραβεύσεις (Life Achievement Awards) που θα αναδείξουν προσωπικότητες που «άλλαξαν τη ροή της ιστορίας» της Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στη χώρα μας.


Στους απονεμητές των βραβείων περιλαμβάνονται η Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κα. Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων, Χ. Θεοχάρης, αξιωματούχοι της κυβέρνησης, ακαδημαϊκοί και εκπρόσωποι φορέων και συνδέσμων του κλάδου.


Oι εταιρείες που θα βραβευθούν αναδείχθηκαν μέσω μιας αδιάβλητης διαδικασίας καθώς οι υποψηφιότητες αξιολογήθηκαν από μια επιτροπή στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι από όλους τους φορείς, συνδέσμους και ινστιτούτα του κλάδου. Αναλυτικότερα, υποστηρίζοντας το θεσμό, την επιτροπή στελέχωσαν εκπρόσωποι από τους συνδέσμους: ΣΕΠΕ, ΗeAIS, HePIS, ISACA Athens Chapter, itSMF Hellas, ΕΙΠ της ΕΕΔΕ, Hellenic CIO Forum, PMI Greece Chapter και ΣΕΠΒΕ.