Μοιραστείτε τις «best things in life» στιγμές σας και κερδίστε ένα ταξίδι και μία φωτογραφική μηχανή τελευταίας τεχνολογίας, συμμετέχοντας στον διαγωνισμό του “feel good” site του ΑΝΤ1.


BTIL_ContestΥπάρχουν καθημερινές στιγμές που σας φτιάχνουν τη διάθεση και σας εμπνέουν. Στιγμές που σας ανεβάζουν, σας γεμίζουν αισιοδοξία και σας κάνουν να χαμογελάτε. Αυτές τις πιο ξεχωριστές στιγμές που δίνουν στη ζωής σας ξεχωριστή “γεύση” ήρθε η στιγμή να μοιραστείτε μαζί μας, συμμετέχοντας στον super διαγωνισμό του “feel good” site του ΑΝΤ1 bestthingsinlife.gr


Η διαδικασία είναι απλή. Απαθανατίζετε τη “best of” στιγμή σας και την ανεβάζετε στο www.bestthingsinlife.gr στο ειδικό tab contest που έχει δημιουργηθεί στο blog. Στη συνέχεια, συμμετέχοντες και μη, θα μπορούν να ψηφίζουν τη φωτογραφία που τους αρέσει περισσότερο, κάνοντας “like” σε αυτή. Εκείνη που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα “likes” θα χαρίσει στον κάτοχό της την 1η θέση. Ο μεγάλος νικητής, θα κερδίσει ένα ταξίδι στην Ευρώπη και μία φωτογραφική μηχανή τελευταίας τεχνολογίας.