Οι 1337 Games ανακοίνωσαν το παγκόσμιο λανσάρισμα του πρώτου τους free first-person shooter, του Tactical Intervention που έρχεται σύντομα στο Steam.


TI_LOGO_schwarzΜε το Counter Strike, ο Minh “Gooseman” Le δημιούργησε ένα από τα μεγαλύτερα φαινόμενα στον κόσμο των videogames. Υπήρξε ένας από τους δύο δημιουργούς του Half-Life mod που μέχρι και σήμερα θεωρείται το πλέον δημοφιλές tactical shooter και έχει διαμορφώσει μία ολόκληρη γενιά από gamers.


Μετά από 7 χρόνια στη Valve, ο Minh Le δουλεύει σήμερα με τους developers της Fix Korea και είναι έτοιμος να παρουσιάσει το τελευταίο του δημιούργημα: Tactical Intervention. Με επίκεντρο τη γρήγορη μάχη και τα υψηλά ποσοστά αδρεναλίνης, το Tactical Intervention είναι το επόμενο βήμα στα team-based tactical shooters. Αυτό τον Αύγουστο το game θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο Steam όπου οι παίκτες θα μπορούν να το κατεβάσουν και να το παίξουν εντελώς δωρεάν.


Έντονο Game Play
Το Tactical Intervention συνδυάζει σταθερές αξίες στο είδος αυτό με μεγάλες καινοτομίες. Βασισμένο στο κλασικό μοντέλο ‘Terrorists vs. Counter-Terrorists’ το παιχνίδι απαιτεί ομαδικότητα και στρατηγική σκέψη παράλληλα με τα γρήγορα αντανακλαστικά. Συνδυάζει δεκάδες αυθεντικά όπλα, ενώ εισάγει πολλά νέα στοιχεία όπως αστυνομικά σκυλιά, ασπίδες ή και ομήρους που μπορούν να χρησιμεύσουν σαν κάλυψη, οχήματα και κτήρια που καταστρέφονται και πολλά άλλα χαρακτηριστικά που συνθέτουν την εμπειρία του Tactical Intervention.


Ρεαλιστικά σενάρια και νέα Game Modes
Οι καλοσχεδιασμένοι χάρτες είναι βασισμένοι σε ρεαλιστικά σενάρια και προσφέρουν έντονες συγκρούσεις. Μέσα σε αυτές βλέπουμε τους τρομοκράτες και τις δυνάμεις ασφαλείας να συγκρούονται σε βιομηχανικά πάρκα, malls, στο μετρό, ή στις σκεπές των ουρανοξυστών, ενώ οι παίκτες πρέπει να αφοπλίσουν βόμβες, να σώσουν ή να αιχμαλωτίσουν ομήρους και να πολεμήσουν μεταξύ τους σε πολλά διαφορετικά game modes.
Στις αποστολές Highway οι παίκτες βρίσκονται μπλεγμένοι σε ένα κυνηγητό υψηλών ταχυτήτων όπου οι ικανότητες στη σκόπευση είναι εξίσου σημαντικές με τις ικανότητες των οδηγών στην οδήγηση. Οι καταδιώξεις περιλαμβάνουν και VIP που πρέπει να προστατευθούν ή να δολοφονηθούν. Συχνά ελικόπτερα και RPG-7 κάνουν την εμφάνισή τους σε αυτές τις πίστες και είναι δυνατόν να αλλάξουν τη μάχη.


Το Tactical Intervention θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στο Steam τον Αύγουστο και θα είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τη σελίδα www.tactical-intervention.com και τη σελίδα facebook https://www.facebook.com/tacticalintervention.