Η HP Ελλάς υπέγραψε συμφωνία με την Pearson VUE, που αφορά στον τομέα της εξέτασης των υποψηφίων που επιδιώκουν να λάβουν πιστοποίηση δεξιοτήτων/γνώσεων/εμπειρίας στην πληροφορική.


hp-img-2Η συμφωνία αφορά πιστοποιήσεις, όπως HP ExpertONE, VMware, και Linux Professional Institute (LPI). Το εξεταστικό κέντρο θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά σε όσους πελάτες και συνεργάτες παρακολουθούν την αντίστοιχη εκπαίδευση στις εγκαταστάσεις της ΗΡ Ελλάς, και δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής μέσω ιστοσελίδων των διαδικτύου.


Η Pearson VUE πιστεύει πως οι διαδικασίες της εξέτασης και πιστοποίησης βρίσκονται στον πυρήνα της επαγγελματικής κατάρτισης και η HP Ελλάς μπορεί να συνδράμει σημαντικά, προσφέροντας προσβάσιμες και ασφαλείς εξετάσεις στους υποψηφίους.


Το προηγμένο σύστημα της Pearson VUE διαχειρίζεται τις διαδικασίες εξετάσεων πιστοποίησης για λογαριασμό εκατοντάδων εταιρειών, συμβουλίων και οργανισμών ανά τον κόσμο, μέσω του μεγαλύτερου δικτύου κέντρων ασφαλών εξετάσεων παγκοσμίως.


«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη νέα μας συνεργασία με την Pearson VUE και πιστεύουμε ότι το βήμα αυτό ήταν απαραίτητο για να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία των προσφερόμενων υπηρεσιών. Το Pearson VUE Testing System είναι το πιο ισχυρό που υπάρχει και προσφέρει απαράμιλλο έλεγχο και ευελιξία στη δυνατότητά μας να διοικούμε την επιχείρησή μας με τον δικό μας τρόπο ενώ η συμφωνία συνεπάγεται πως θα μπορούμε εύκολα να προσφέρουμε διαδικασίες εξετάσεων αυθημερόν, ή να φέρνουμε τις εξετάσεις στα σημεία που βρίσκονται οι πελάτες μας. Ισχυροποιούμε την ανταγωνιστική μας τοποθέτηση στην τοπική αγορά παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών και συνεργαζόμαστε με μια εταιρεία με κορυφαία θέση στη βιομηχανία, παραδειγματική τεχνολογία και πάθος για ποιοτική υπεροχή», δήλωσε ο κ. Ιωάννης Φούτρης, Education Consulting & Services Manager στην HP Ελλάς.


Η λίστα των τεστ πιστοποίησης που διατίθενται από τους παρόχους των εξετάσεων μέσω του συστήματος της Pearson VUE αυξάνεται διαρκώς. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων μεταδίδονται γρήγορα, εξασφαλίζοντας την έγκαιρη ενημέρωση του στάτους πιστοποίησης των υποψηφίων.


Ο Ray Murray, Vice-President – Business Development στην Pearson VUE, δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι που υποδεχόμαστε την HP Ελλάς στο ραγδαία αυξανόμενο παγκόσμιο δίκτυο της Pearson VUE Authorised Test Centres. Μαζί, δίνουμε την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους υποψηφίους να αποκτήσουν σημαντικές πιστοποιήσεις και να πάνε την καριέρα τους στο επόμενο βήμα.»