Η νέα έκδοση του Taxibeat είναι διαθέσιμη για iOS και Android, με την εφαρμογή να διαθέτει νέες προσθήκες και συγκεκριμένα τις κατηγορίες “Πρόσφατες”, “Αγαπημένες” & “διευθύνσεις Foursquare”.


taxibeat_logo_yellowΟι νέες προσθήκες (Πρόσφατες, Αγαπημένες & διευθύνσεις Foursquare) θα σας αρέσουν πολύ γιατί θα συντομεύσουν ακόμα περισσότερο τη διαδικασία κλήσης Taxibeat. Πιο συγκεκριμένα:
– Στις Πρόσφατες αποθηκεύονται αυτόματα οι διευθύνσεις από τις οποίες καλείτε.
– Στις Αγαπημένες, προσθέτετε εσείς τις διευθύνσεις από τις οποίες καλείτε συχνότερα και η εφαρμογή “καταλαβαίνει” πότε είστε κοντά τους.
– Μέσω του Foursquare, μπορείτε να καλέσετε ταξί όπου κι αν είστε (σινεμά, φαγητό, ποτό) ακόμα κι αν δε γνωρίζετε την ακριβή τους διεύθυνση.
Περισσότερες οδηγίες για τα τι και πώς, στο blog της εφαρμογής.


Επίσης, οι δημιουργοί του Taxibeat ανακοίνωσαν και τη νέα υπηρεσία doctoranytime.gr. Με την υπηρεσία doctoranytime.gr μπορείτε να αναζητήσετε το γιατρό που θέλετε, να δείτε πληροφορίες όπως κόστος επίσκεψης, αξιολογήσεις ασθενών και τις διαθέσιμες ώρες επίσκεψης του γιατρού και να κλείσετε ραντεβού online σε λιγότερο από 1 λεπτό. Περισσότερα για την υπηρεσία doctoranytime.gr θα βρείτε εδώ.