Gaming παντού!

Πετάξτε μέσα στο σάκο σας, δίπλα από το μαγιό και την ψηφιακή κάμερα, το Nintendo DS και το Puzzle League, ένα game που υπόσχεται ατέλειωτες ώρες «τουβλο-κατάνυξης» κάτω από τον ήλιο!

Puzzle League DS Αν αγαπάτε τα puzzle games, τη δημοφιλή κατηγορία παιχνιδιών που προκαλούν την σκέψη, τότε το Puzzle League είναι ένας τίτλος που δεν πρέπει να χάσετε. Μην έχοντας περίπλοκους κανόνες, το Puzzle League DS μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο απόλαυσης από οποιονδήποτε αποφασίσει να το πάρει στα χέρια του και να παίξει, αποτελώντας, όμως ταυτόχρονα πρόκληση ακόμα και για τους πλέον προπονημένους παίκτες. Καθώς τα πολύχρωμα τουβλάκια ανεβαίνουν από το κάτω μέρος της οθόνης, οι παίκτες πρέπει να αλλάξουν θέση σε επιμέρους τούβλα και να επιχειρήσουν να ευθυγραμμίσουν τρία ή περισσότερα του ίδιου χρώματος. Αν το πετύχετε τα τουβλάκια εξαφανίζονται.

Η κεντρική ιδέα μοιάζει με παραλλαγή του Tetris, εμπνέοντας τη στρατηγική σκέψη και τη γρήγορη λήψη αποφάσεων. Τα επίπεδα γίνονται ολοένα και πιο δύσκολα και τα τουβλάκια αρχίζουν να πέφτουν γρηγορότερα. Για να επιβιώσουν οι παίκτες πρέπει να καθαρίσουν όσο πιο πολλά τουβλάκια μπορούν με τη μία για να πετύχουν όσο το δυνατόν πιο υψηλό σκορ. Για τους πιο προχωρημένους, τα τουβλάκια μπορεί επίσης να μετακινηθούν, ενώ άλλα εξαφανίζονται, επιτρέποντας έτσι ουσιαστικά αλυσιδωτές αντιδράσεις και απόκτηση περισσότερων πόντων. Ωστόσο, αν οι παίκτες δεν είναι αρκετά γρήγοροι, ο σωρός θα φτάσει στην κορυφή και… game over!

Ενώ κρατάτε το Nintendo DS κάθετα σαν βιβλίο, χρησιμοποιείτε την οθόνη αφής και το stylus για να γλιστράτε και να μετακινείτε τα τουβλάκια με ευκολία ή, αν προτιμάτε, μπορείτε να κρατάτε το DS οριζόντια και να χρησιμοποιείτε χειρισμό με πλήκτρα. Στο single player mode του παιχνιδιού, οι παίκτες μπορεί να επιλέξουν από ένα εύρος δύσκολων puzzles όπως το Garbage Challenge, που περιλαμβάνει καθάρισμα σκουπιδιών που πέφτουν ως τουβλάκια, ενώ κυνηγάτε το υψηλότερο σκορ, το Vs.com που βάζει τους παίκτες αντιμέτωπους με το DS, το Time Attack όπου αντίπαλός σας είναι ο χρόνος και το Daily Play, το οποίο προκαλεί τους παίκτες να ολοκληρώσουν τεστ από τρία three modes κάθε μέρα.

Οι παίκτες που θέλουν να αγωνιστούν ενάντια σε φίλους τους μπορεί να χρησιμοποιήσουν την ασύρματη υπηρεσία του DS. Αυτή επιτρέπει σε έως τέσσερις παίκτες να πολεμήσουν με ένα μόλις αντίτυπο του παιχνιδιού. Παράλληλα, η υπηρεσία Nintendo Wi-Fi Connection επιτρέπει στους παίκτες με ασύρματη σύνδεση στο internet να αγωνιστούν ενάντια σε άλλους παίκτες από οποιαδήποτε γωνιά του πλανήτη online.

ΣΥΣΤΗΜΑ

Nintendo DS

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΓΡΑΦΙΚΑ: 8

ΗΧΟΣ: 8

GAMEPLAY: 9

ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ: 9

ΣΥΝΟΛΙΚΑ: 8,5

ΔΙΑΘΕΣΗ

Nortec