Η Samsung Electronics Hellas και η ODEON ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για τη διάθεση της υπηρεσίας VOD (Video on Demand) PameOdeon στις Samsung Smart TV.


F8000_PameOdeon_MainΗ PameOdeon αποτελεί την πρώτη Video on Demand υπηρεσία Ελληνικής εταιρίας σε Smart TV και έρχεται να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας, παρέχοντας στους τηλεθεατές μεγάλες επιτυχίες του Hollywood και αγαπημένες ταινίες του Ελληνικού ασπρόμαυρου κινηματογράφου. Ο κατάλογος αποτελείται από εκατοντάδες ταινίες studios του Hollywood, καθώς και αγαπημένες ταινίες της Φίνος Φιλμς, νέες Ελληνικές παραγωγές και ντοκιμαντέρ.


Ο κ. Γιώργος Τσαούσης, Διευθυντής Audio Visual της Samsung Electronics Hellas, δήλωσε: «Η συνεργασία μας με την ODEON για το λανσάρισμα της υπηρεσίας PameOdeon στη Samsung Smart TV θέτει ακόμα πιο υψηλά standards στην οικιακή ψυχαγωγία. Είναι πραγματικά μια ανατρεπτική υπηρεσία, που σε συνδυασμό με την εικόνα, τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά της Samsung Smart TV, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία θέασης και ψυχαγωγίας.»


«Η διασκέδαση στο σπίτι αποτελεί για εμάς σημαντικότατο γνώμονα, ο οποίος ανέκαθεν επηρέαζε τις πιο βασικές μας στρατηγικές κινήσεις, και επιτέλους μας δίνεται η ευκαιρία να μοιραστούμε την ανεξάντλητη πηγή οπτικής πληροφορίας που διαθέτουμε, με έναν εξίσου ισχυρό σύμμαχο του home entertainment, τη Samsung Smart TV», δήλωσε ο κ. Μάνος Κρεζίας, Πρόεδρος της ODEON.


Η εγγραφή στην υπηρεσία PameOdeon για τη Samsung Smart TV, γίνεται μέσα από το διαδικτυακό τόπο της υπηρεσίας, στο www.pameodeon.gr . Οι χρήστες μπορούν στη συνέχεια να εισαγάγουν τα στοιχεία τους στη Smart TV και να απολαύσουν την ταινία της επιλογής τους. Από τη στιγμή της ενοικίασης, κάθε τίτλος είναι διαθέσιμος για προβολή για 48 ώρες. Η υπηρεσία PameOdeon, είναι διαθέσιμη στην κατηγορία VIDEO του Samsung Apps, του καταστήματος εφαρμογών για τα μοντέλα Samsung Smart TV και Smart Blu ray 2013, 2012 & 2011.