Η Κωτσόβολος φροντίζει όσους επιθυμούν να κρατήσουν τις καλύτερες στιγμές από το φετινό καλοκαίρι, με μια σειρά από προσφορές σε φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες.


Photomania_2013Πιο συγκεκριμένα, η αλυσίδα προσφέρει στους καταναλωτές τις καλύτερες φωτογραφικές μηχανές DSLR αλλά και Adventure που αποτελούν τη νέα τάση της αγοράς κι έχουν εξαιρετική ανθεκτικότητα σε υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες, πτώσεις, σκόνη, άμμο και νερό.


Από σήμερα οι καταναλωτές, με την επίσκεψή τους σε ένα από τα καταστήματα της Κωτσόβολος, θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν σε ανεπανάληπτες τιμές ορισμένες από τις καλύτερες φωτογραφικές μηχανές της αγοράς, συμπεριλαμβανομένων των:
– Φωτογραφική μηχανή Nikon 16 Μpixel με 5Χ οπτικό zoom ΜΟΝΟ 59€
– Φωτογραφική μηχανή Nikon 20Μpixel με HD video MONO 109€
– DSLR Sony SLTA58K 18-55mm με video FULL HD MONO 449€
– Αδιάβροχη Φωτογραφική μηχανή Olympus 14Μpixel, ΗD Movie ΜΟΝΟ 129
– Αction Cam με ασύρματο χειριστήριο ιδανική για κάθε σας εξόρμηση ΜΟΝΟ 99


Επιπλέον, από σήμερα, με κάθε αγορά φωτογραφικής μηχανής ή βιντεοκάμερας, οι καταναλωτές παίρνουν αμέσως από το ταμείο ένα ξυστό κουπόνι το οποίο κρύβει απίστευτες εκπλήξεις, όπως την ευκαιρία να κερδίσουν ολόκληρη την αξία του προϊόντος που μόλις απέκτησαν, αλλά και πολλές ακόμα προσφορές και δώρα.


Και για τους «πρωτάρηδες» στη φωτογραφία, το www.kotsovolos.gr/dslr προσφέρει τον απόλυτο οδηγό για τις νέες μηχανές τύπου DSLR για να αποκτήσουν ακριβώς το μοντέλο που ταιριάζει στις απαιτήσεις τους. Οι καταναλωτές μπορούν επίσης να αναζητήσουν στα καταστήματα της Κωτσόβολος ενημερωτικά έντυπα με χρήσιμες πληροφορίες για την αγορά κάποιας φωτογραφικής μηχανής τύπου DSLR.


Με αφορμή την έναρξη μίας ακόμη καλοκαιρινής ενέργειας της Κωτσόβολος, ο Εμπορικός Διευθυντής της Dixons South-East Europe, κ. Κώστας Στράτης, δήλωσε: «Και αυτό το καλοκαίρι, συνεχίζουμε να προσφέρουμε τον καλύτερο εξοπλισμό και τις πιο καινοτόμες υπηρεσίες, προκειμένου οι πελάτες μας να κρατήσουν για πάντα τις καλύτερες στιγμές τους. Χάρη στις πολύ χαμηλές τιμές της Κωτσόβολος, οι φωτογραφικές μηχανές DSLR, αλλά και οι νέες Adventure, δεν ήταν ποτέ πιο προσιτές. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους καταναλωτές για τη συνεχή προτίμησή τους και παρά τις δυσκολίες, θέλουμε να ευχηθούμε αισιόδοξα, καλές διακοπές και καλές λήψεις σε όλους».