Η Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων, τιμήθηκε ως ο «Κορυφαίος Συνεργάτης της Genesys για το 2012» για την ευρύτερη περιοχή της Νότιοανατολικής Ευρώπης.


intracom-telecomΗ βράβευση πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη της Αυστρίας, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου πελατών και συνεργατών «Genesys G-Force 2013».


Τα τελευταία 16 χρόνια, η Intracom Telecom και η Genesys αποτελούν τους κύριους παρόχους λύσεων Contact Center στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, τόσο σε τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς όσο και σε μεγάλες επιχειρήσεις. Και οι δύο εταιρείες έχουν δεσμευτεί για την περαιτέρω ανάπτυξη και καινοτομία στο χώρο της εξυπηρέτησης και διαχείρισης πελατών, βασιζόμενοι στην από κοινού αποδεδειγμένη εμπειρία τους και τον σημαντικό αριθμό επιτυχημένων υλοποιήσεων που έχουν πραγματοποιήσει. Ως αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας, μέσα στο 2012, η Intracom Telecom σύναψε νέες συμβάσεις με υφιστάμενους αλλά και νέους πελάτες στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.


«Η Intracom Telecom συμπληρώνει και προσθέτει σημαντική αξία στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων (contact center) της Genesys, με τις λύσεις που προωθεί στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Η βράβευση αυτή είναι μια αναγνώριση της επιτυχημένης συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στις δυο εταιρείες, ενώ παράλληλα αποτελεί και μια επιβράβευση στη δέσμευση που έχει επιδείξει η Intracom Telecom για την βέλτιστη εξυπηρέτηση και την πλήρη ικανοποίηση των πελατών της» δήλωσε ο κ. Απόστολος Κέμος, Διευθυντής Πωλήσεων της Genesys.


«Η διάκριση αυτή αποτελεί το επιστέγασμα των ιδιαίτερα ικανοποιητικών επιδόσεων της εταιρείας μας στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων customer care, σε νέους πελάτες αλλά και νέες αγορές της εν λόγω περιοχής. Η προσέλκυση νέων πελατών απαιτεί δέσμευση για καινοτομία και επιχειρηματική αριστεία, αρχές στις οποίες παραμένουμε πιστοί όλα αυτά τα χρόνια με τη Genesys σαν συνεργάτη μας», δήλωσε ο κ. Αναστάσιος Δημόπουλος, επικεφαλής του επιχειρησιακού τομέα Τηλεπικοινωνιακού Λογισμικού της Intracom Telecom.