Οι εταιρείες του Ομίλου Quest, Info Quest Technologies και Uni Systems, βραβεύτηκαν για τη γεωγραφική περιοχή Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας από τη Cisco για το επίπεδο συνεργασίας το 2012.


INFO_QUEST_TECHNOLOGIESΣτην ειδική εκδήλωση της Cisco που πραγματοποιήθηκε αρχές Ιουνίου στη Βοστώνη, απονεμήθηκε στην Info Quest Technologies ο τίτλος “Distributor of the Year”, ενώ η Uni Systems βραβεύτηκε ως “Architectural Excellence Collaboration Partner of the Year”.


H διάκριση “Distributor of the Year” για την Info Quest Technologies αναγνωρίζει την προσήλωση της εταιρείας στην προώθηση των λύσεων και προϊόντων της Cisco, μέσω οργανωμένων προγραμμάτων πωλήσεων και Marketing, παροχής υπηρεσιών υποστήριξης, τη συνολική ικανοποίηση των απαιτήσεων των μεταπωλητών σε πανελλαδικό επίπεδο και, κυρίως, την αποδοτικότητα της εταιρείας. Με κυρίαρχη θέση στη διάθεση προϊόντων Cisco στην Ελληνική αγορά, η Info Quest Technologies προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στους συνεργάτες της που καλύπτουν όλο το φάσμα των επιχειρησιακών αναγκών, ικανοποιώντας ανάγκες Switching, Routing, Security, IP Telephony, Wireless, καθώς και σε Servers και σε προϊόντα Small Business.


Η Uni Systems, πιστοποιημένος Silver συνεργάτης της Cisco για περισσότερα από 10 χρόνια και μια από τις μεγαλύτερες και πλέον αξιόπιστες εταιρείες παροχής ολοκληρωμένων τηλεπικοινωνιακών λύσεων στην ελληνική αγορά, ήταν η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που έλαβε την πιστοποίηση Cisco Advanced Collaboration Architecture Specialization. Η αρχιτεκτονική Advanced Collaboration δεν αφορά ένα μεμονωμένο προϊόν ή λύση, αλλά αποτελείται από συνδυασμό τεχνολογιών συμπεριλαμβανομένων των Networking, Computing, Unified Communications, Wireless, Security και Infrastructure Management. Με μοναδική εξειδίκευση, πολυετή εμπειρία και απαράμιλλη τεχνογνωσία, έχει υλοποιήσει και υποστηρίζει μερικά από τα πλέον σύνθετα και κρίσιμα από άποψη λειτουργικότητας έργα που έχουν υλοποιηθεί στην ευρύτερη περιοχή.


Οι βραβεύσεις των εταιρειών Info Quest Technologies και Uni Systems από τη Cisco αντανακλούν το επίπεδο υλοποιημένης καινοτομίας, τεχνογνωσίας και ποιοτικών υπηρεσιών που προσφέρονται στην ελληνική αγορά και εγγυώνται την επιτυχημένη υλοποίηση έργων και τη μεγιστοποίηση της απόδοσης επιχειρήσεων και οργανισμών.