Για όλη την οικογένεια

Το Mario Party επιστρέφει και υπόσχεται ατέλειωτες ώρες διασκέδασης για όλους, ανεξάρτητα από ηλικία και εμπειρία στο gaming.

Mario Party 8 Το «Mario Party 8» είναι ο πρώτος τίτλος της δημοφιλούς σειράς που βγαίνει στο Wii. Όλοι οι παλιοί αγαπημένοι χαρακτήρες, όπως οι Mario, Luigi, Peach και Yoshi επιστρέφουν στη νέα έκδοση του Mario Party, μαζί με κάποια νέα πρόσωπα, όπως οι Blooper και Hammer Bro, που στο παρελθόν εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο αυθεντικό Super Mario Bros της παιχνιδομηχανής Nintendo Entertainment System (NES). Οι παίκτες καλούνται να κινηθούν στον πίνακα ρίχνοντας το ζάρι και στο τέλος κάθε σειράς αντιμετωπίζουν ένα χιουμοριστικό αλλά και συναρπαστικό minigame. Ο συνδυασμός της ατμόσφαιρας επιτραπέζιου παιχνιδιού με τις προκλήσεις που μπορεί να θέσει ένα videogame που βασίζεται στα ασύρματα χειριστήρια του Wii αποτελεί το δυνατό «χαρτί» του συγκεκριμένου τίτλου.

Ενδείκνυται για να παίξετε με αντιπάλους φίλους και οικογένεια χάρη στο multiplayer mode που σας επιτρέπει να μπείτε σε ομάδες σε δύο εκδοχές, δύο εναντίον δύο και ένας εναντίον όλων. Τα minigames έχουν τεράστια γκάμα και περιλαμβάνουν προκλήσεις όπως μια κούρσα snowboard, μια κούρσα σε τεντωμένο σκοινί, έναν κωπηλατικό αγώνα ή ακόμα και διαγωνισμό γαρνιρίσματος τούρτας! Το Wii Remote, όπως είναι αναμενόμενο, αναβαθμίζει την ποιότητα του gameplay. Κάποια minigames απαιτούν να το κρατάτε κάθετα, πλάγια ή ακόμα και σαν τηλεκοντρόλ τηλεόρασης, σημαδεύοντας την οθόνη. Το ιδιόρρυθμο χειριστήριο του Wii με αναγνώριση κίνησης του χεριού, επιτρέπει στο παίκτη να περιηγείται με χαρακτηριστική ευκολία στα πολυάριθμα διαφορετικά modes του παιχνιδιού, ακόμα και αν δεν έχει εμπειρία στο gaming.

Μάλιστα σε κάποια από τα game modes μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ανθρωπάκια Miis που έχετε ήδη δημιουργήσει. Αν και το «Mario Party 8» δεν τρέχει σε 16:9 widescreen mode, κατορθώνει να προκαλέσει κλίμα… ευθυμίας με τα χαρούμενα γραφικά του. Στο βασικό mode του παιχνιδιού, το Party Tent, έρχεστε αντιμέτωποι με την τεχνητή νοημοσύνη ή έως τρεις φίλους σας σε μια turnbased μάχη. Κάθε πίνακας έχεις διαφορετικές προκλήσεις αλλά ως γενικό κανόνα, οι παίκτες έχουν έναν ορισμένο αριθμό σειρών για να συγκεντρώσουν όσο περισσότερα αστέρια μπορούν. Τα Minigames που παίζετε στο ποικίλουν ανάλογα με τον αριθμό των παικτών. Επίσης μπορείτε να δοκιμαστείτε στο Star Battle Arena και να εξερευνήσετε την Extras Zone και το Fun Bazaar, περιοχές που προσθέτουν διασκέδαση και διαφορετικά στοιχεία στο κλασικό παιχνίδι.

ΣΥΣΤΗΜΑ

Wii

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΓΡΑΦΙΚΑ: 8

ΗΧΟΣ: 8

GAMEPLAY: 8

ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ: 8

ΣΥΝΟΛΙΚΑ: 8

ΔΙΑΘΕΣΗ

Nortec