Μουσική, προβολές, o Σάκης Ρουβάς σε ανέκδοτες φωτογραφίες του Κώστα Αυγούλη και live εκτυπώσεις σε ένα από τα πιο ανατρεπτικά event του φετινού καλοκαιριού.


HP_OZON_0022Powered by HP ήταν το πρώτο anti-stress event του περιοδικού ΟΖΟΝ, την Τετάρτη 19 Ιουνίου, στο δροσερό και ατμοσφαιρικό κήπο του Νομισματικού Μουσείου, στο κέντρο της Αθήνας.


Με motto το «Print is Beautiful», η ΗΡ συμμετείχε στην ιδιαίτερη αυτή εκδήλωση, όπου σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο, παρουσιάστηκε installation ανέκδοτων φωτογραφιών του Σάκη Ρουβά, που φωτογραφήθηκε από τον Κώστα Αυγούλη, αλλά και φωτογραφιών που πρώτη φορά παρουσιαστήκαν σε πρόσφατη έκδοση του περιοδικού OZON RAW. Παράλληλα, σε ειδικά διαμορφωμένη επιφάνεια προβάλλονταν φωτογραφίες καταξιωμένων φωτογράφων, από πρόσφατα τεύχη του περιοδικού, ενώ στον τοίχο του απέναντι κτιρίου προβλήθηκε ένα video projection με θέμα Print is Beautiful, που στήθηκε από αγαπημένα πρόσωπα του περιοδικού και του κοινού.


Ο κορυφαίος Έλληνας star, Σάκης Ρουβάς στηρίζοντας το κεντρικό μήνυμα της βραδιάς, υπέγραψε συλλεκτικές φωτογραφίες στο booth της Hewlett Packard. Εκεί είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τις εντυπωσιακές δυνατότητες του πρωτοποριακού Slate 7, του νέου Android tablet της ΗΡ, ενώ παράλληλα, 10 τυχερές κέρδισαν υπογεγραμμένες τις φωτογραφίες που τύπωσε ο ίδιος, χρησιμοποιώντας το ολοκαίνουριο tablet HP Slate 7, μέσω της τεχνολογίας ePrint στον HP Deskjet Ink Advantage 5525 eAiO επιτυγχάνοντας μοναδική ποιότητα και ζωντανά χρώματα.


Οι εκτυπωτές της νέας σειράς HP Ink Advantage προσφέρουν τη δυνατότητα να εκτυπώσετε εύκολα, γρήγορα και οικονομικά τις πιο «ζωντανές» στιγμές σας, καθιστώντας την ποιοτική εκτύπωση πιο προσιτή για τους οικιακούς χρήστες. Επιπλέον, με την υπηρεσία wireless direct printing μπορείτε να εκτυπώσετε από οποιαδήποτε mobile συσκευή, στέλνοντας απλά ένα mail στη διεύθυνση του εκτυπωτή, ακόμα κι αν βρίσκεστε στην παραλία.