Επισκεφθείτε το περίπτερο της ΗΡ στα MAD Video Music Awards 2013 by Vodafone στις 25 Ιουνίου και σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις.


hp-img-2H HP υποδέχεται το καλοκαίρι με πολλή μουσική και εκπλήξεις. Από τις 17 Ιουνίου ως τις 7 Ιουλίου κάντε like στη σελίδα του ΜAD στο Facebook (https://www.facebook.com/mad.tv) και μπείτε στην κλήρωση για έναν εκτυπωτή HP Deskjet Ink Advantage 5525 eAiO, μαζί μ’ ένα σετ αναλώσιμα, απαντώντας σε μια απλή ερώτηση για τη νέα σειρά εκτυπωτών ΗΡ.


Η ΗΡ θα δώσει το παρόν και τη βραδιά των βραβείων, την Τρίτη 25 Ιουνίου, σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο. Οι επισκέπτες του περιπτέρου θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το HP Slate 7, το νέο tablet της ΗΡ με Android, που κυκλοφόρησε πρόσφατα στην ελληνική αγορά και να δοκιμάσουν τις δυνατότητες του πρωτοποριακού αυτού μοντέλου, που διαθέτει οθόνη αφής 7 ιντσών και βάρος μόλις 368 γραμμάρια.


Επιπλέον, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την κάμερα 3-megapixel που διαθέτει το Slate 7 στο πίσω μέρος και να φωτογραφηθούν μαζί με τους φίλους τους σε ένα ειδικό frame που θα έχει στηθεί στον χώρο για τις ανάγκες του event. Γράφοντας την αφιέρωσή τους πάνω στο frame και χρησιμοποιώντας την εφαρμογή ΗΡ ePrint θα μπορούν να στείλουν τη φωτογραφία τους για εκτύπωση στον HP Deskjet Ink Advantage 5525 eAiO που θα βρίσκεται στο περίπτερο, κρατώντας για πάντα ζωντανή τη στιγμή! Η υπηρεσία ePrint δίνει τη δυνατότητα να στείλεις εκτύπωση από οποιαδήποτε mobile συσκευή στέλνοντας απλά ένα email.


Τέλος, όλοι οι επισκέπτες του περιπτέρου της ΗΡ θα κερδίσουν ένα CD με 10 καλοκαιρινές επιτυχίες από τις προηγούμενες διοργανώσεις των βραβείων.


Οι εκτυπωτές της νέας σειράς HP Ink Advantage προσφέρουν τη δυνατότητα να εκτυπώσετε εύκολα, γρήγορα και οικονομικά τις πιο «ζωντανές» στιγμές σας, καθιστώντας την ποιοτική εκτύπωση πιο προσιτή για τους οικιακούς χρήστες. Επιπλέον, με την υπηρεσία wireless direct printing μπορείτε να εκτυπώσετε από οποιαδήποτε mobile συσκευή, στέλνοντας απλά ένα mail στη διεύθυνση του εκτυπωτή, ακόμα κι αν βρίσκεστε στην παραλία.