Μετά τις Walt Disney, Paramount, Universal, Sony Pictures, 20th Century Fox, Warner Bros, WarnerTV, Village, Miramax, New Line, Odeon, και η MGM στο hol video club.


hol video clubΤο ιστορικότερο κινηματογραφικό στούντιο του Hollywood ενισχύει τη συνεργασία του με την hellas online – πέρα από όλες ταινίες του θρυλικού πράκτορα James Bond- με ταινίες που θα καθηλώσουν τους συνδρομητές της υπηρεσίας.


Το πλούσιο περιεχόμενο της MGM φέρνει στην υπηρεσία hol video club ταινίες που λατρέψαμε. Απολαύστε ανάμεσά τους:


Νέες Κυκλοφορίες: Hansel & Gretel: Witch Hunters
Κλασικές Ταινίες: Και οι εφτά ήταν υπέροχοι (1960), Η μεγάλη φυγή (1963), The Pink Panther (1964), The Return of the Pink Panther (1975)
Μεγάλες Επιτυχίες της τελευταίας δεκαετίας: Valkyrie, Lions for Lambs, Be Cool, Pink Panther, Pink Panther 2, κ.α.
Oscarικές ταινίες και μερικές από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών: Η Σιωπή των Αμνών, Platoon, Ο άνθρωπος της βροχής, Fargo, Misery, Νευρικός Εραστής, ο Εξολοθρευτής, κ.α.
Ολοκληρωμένα boxsets των πασίγνωστων ταινιών Rocky (1 έως 5), και Robocop (1 έως 3).


Η MGM έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά επιτυχημένων συνεργασιών με όλα τα μεγάλα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά studios που το hol video club έχει κάνει για να φέρει την πιο πλούσια και ολοκληρωμένη ταινιοθήκη video on demand στην Ελλάδα.


Το hol video club διαθέτει πλέον περισσότερες από 3.500 ταινίες, τηλεοπτικές και παιδικές σειρές, εκ των οποίων οι περισσότερες διατίθενται χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Η υπηρεσία hol my tv που περιέχει και το “hol video club” προσφέρεται σε όλους τους υφιστάμενους και νέους πελάτες hol double play, μόνο με € 8 το μήνα, δωρεάν εξοπλισμό και τους πρώτους 3 μήνες δώρο.


Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την υπηρεσία της hellas online “hol my tv”, επισκεφθείτε το www.holmytv.gr, ή καλέστε στο 13844 ή επισκεφτείτε ένα κατάστημα Vodafone.