Η Intersys, παρουσίασε δύο νέες σειρές ασύρματων συστημάτων ηχείων, τα οποία παρέχουν άμεσα ήχο υψηλής πιστότητας με δυναμικά μπάσα σε κάθε χώρο του σπιτιού.


INTERSYS_logoΕίτε σε περιβάλλον ασύρματου δικτύου WiFi, είτε με σύνδεση Bluetooth, οι δύο νέες σειρές της Pioneer σας απαλλάσσουν από τα καλώδια και σας επιτρέπουν να επικεντρωθείτε στην μουσική σας απόλαυση.


Η σειρά για ασύρματα δίκτυα, περιλαμβάνει το XW-SMA3, με προστασία από υγρά και επαναφορτιζόμενη μπαταρία, το μεγαλύτερο και υψηλότερης ισχύος XW-SMA4, καθώς και το συμπαγές, εισαγωγικό μοντέλο XW-SMA1. Όλα τα μοντέλα υποστηρίζουν τις τεχνολογίες AirPlay1 και DLNA, καθώς και ασύρματη επικοινωνία Wi-Fi.
Η σειρά διασυνδεσιμότητας Bluetooth, περιλαμβάνει τρία νέα ευέλικτα ηχεία, τα οποία συνεργάζονται πανεύκολα με smartphone, υπολογιστές, tablet, MP3 player και άλλες συσκευές που υποστηρίζουν την τεχνολογία Bluetooth, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν και να μοιράζονται μουσική συνεχούς ροής.


Α. WiFi.
Τα νέα συστήματα ηχείων, χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε ασύρματο δίκτυο Wi-Fi και την ενσωματωμένη τεχνολογία AirPlay, αναπαράγουν ήχο συνεχούς ροής απευθείας από Mac, PC2, iPad, iPod touch ή iPhone, με υψηλή ποιότητα και χωρίς να απαιτούν καλώδια ή τοποθέτηση της φορητής συσκευής σε σταθμό υποδοχής. Υποστηρίζουν επίσης αναπαραγωγή ήχου συνεχούς ροής από τηλέφωνα Android με υποστήριξη DLNA3. . Όλα τα συστήματα υποστηρίζουν την τεχνολογία Wireless Direct, η οποία επιτρέπει την αποστολή μουσικής συνεχούς ροής στα ηχεία πρακτικά σε κάθε χώρο και κάθε στιγμή, χωρίς να απαιτείται ασύρματος δρομολογητής. Χάρη στις θύρες USB που επιτρέπουν άμεση ψηφιακή σύνδεση και τις βοηθητικές εισόδους, τα συστήματα προσφέρουν άμεση αναπαραγωγή υλικού από iPad, iPod touch και iPhone, ενώ ταυτόχρονα φορτίζουν την μπαταρία τους. Επιπλέον, το μοντέλο XW-SMA3 που διαθέτει περίβλημα με προστασία από υγρά4 και επαναφορτιζόμενη μπαταρία η οποία επιτρέπει έως πέντε ώρες αναπαραγωγής, αποτελεί ιδανική φορητή επιλογή για χρήση σε εξωτερικούς χώρους ή σε διάφορα δωμάτια του σπιτιού.


Κατά τη σχεδίαση της νέας σειράς ασύρματων ηχείων οι στόχοι που τέθηκαν ήταν η αναπαραγωγή καθαρού, φυσικού και δυναμικού ήχου, σε συνδυασμό με ελκυστική και μινιμαλιστική φυσική παρουσία. Το στιβαρό περίβλημα συμβάλλει στον περιορισμό της παραμόρφωσης και των κραδασμών, ενώ η προηγμένη ψηφιακή επεξεργασία σήματος (DSP) παρέχει γεμάτο μπάσο με εξαιρετικό έλεγχο. Τα τρία ασύρματα συστήματα διαθέτουν δύο midrange 3 ιντσών, ένα tweeter 1 ίντσας και μια κεντρική θύρα ανάκλασης μπάσων, που εγγυώνται δυναμικό ήχο παρά τις μικρές τους διαστάσεις. Το XW-SMA4 διαθέτει επιπλέον ένα tweeter και ένα ισχυρό subwoofer 4 ιντσών για βαθύτερες χαμηλές συχνότητες. Και τα τρία ηχεία –που βελτιστοποιήθηκαν από τον παγκοσμίου φήμης μηχανικό ήχου Andrew Jones– διαθέτουν βαθμίδες ενίσχυσης Τάξης D, οι οποίες εγγυώνται υψηλή απόδοση και εξαιρετική ποιότητα.


B. Bluetooth
Η σειρά ηχείων Bluetooth της Pioneer περιλαμβάνει τρία μοντέλα, τα οποία περιλαμβάνουν ένα ζεύγος μεγαφώνων υψηλής ποιότητας, για την αναπαραγωγή των μεσαίων συχνοτήτων με μεγάλη λεπτομέρεια, καθώς και θύρα ανάκλασης χαμηλών συχνοτήτων (bass reflex) για δυναμικά μπάσα. Επιπρόσθετα της συμβατότητας με πρακτικά οποιαδήποτε συσκευή Bluetooth, τα ηχεία έχουν επίσης δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής από βοηθητικές συσκευές, μέσω της εισόδου AUX 3,5 χιλ.


Αναλυτικά τα μοντέλα:


XW-BTS5-K/-W: Το φινετσάτο σύστημα δύο ηχείων bookshelf XW-BTS5-K/-W, με καμπίνες από αυθεντικό ξύλο, αποτελεί ιδανική επιλογή για το καθιστικό, το γραφείο του σπιτιού ή την κρεβατοκάμαρα. Τα tweeter μαλακού θόλου 1 ίντσας με μαγνήτη Νεοδυμίου, τα woofer 4 ιντσών και η θύρα ανάκλασης χαμηλών συχνοτήτων παρέχουν πλούσιο ήχο υψηλής πιστότητας, με διαυγή φωνητικά και μπάσα χωρίς συμβιβασμούς. Η συνολική ισχύς εξόδου αυτών των μοντέρνων ηχείων φτάνει τα 50W, ενώ είναι διαθέσιμα σε δύο χρώματα, μαύρο και λευκό.


XW-BTS3-K/-W: Το μοντέλο XW-BTS3-K/-W, με ενσωματωμένο σταθμό υποδοχής για iPod/iPhone και κατασκευή από γνήσιο ξύλο, αποτελεί εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια μοντέρνα λύση ήχου με μικρές διαστάσεις. Προσφέρει δυνατά, βαθιά μπάσα από την ενσωματωμένη θύρα ανάκλασης χαμηλών συχνοτήτων και πλούσιο ήχο από τα διπλά μεγάφωνα 3 ιντσών. Η στρογγυλεμένη καμπίνα, τονισμένη με μια λεπτή ράβδο αλουμινίου, καταστέλλει τους ανεπιθύμητους συντονισμούς και συμβάλλει στην παραγωγή στιβαρών μπάσων χωρίς παραμορφώσεις. Το σύστημα XW-BTS3-K/-W – σε μαύρο και λευκό χρώμα – παρέχει συνολική ισχύ 30W και διαθέτει επίσης έξοδο βίντεο και ένα βολικό τηλεχειριστήριο.


XW-BTS1-K/-W: Το μικρότερο ηχείο της σειράς, το εξαιρετικά compact XW-BTS1-K/-W, ενσωματώνει δύο μεγάφωνα 2 ιντσών και θύρα ανάκλασης χαμηλών συχνοτήτων για σωστή απόδοση ολόκληρου του ηχητικού φάσματος και βαθιά μπάσα. Εξωτερικά είναι όμοιο με το μοντέλο XW-BTS3-K/-W, αλλά στην επάνω πλευρά διαθέτει διακριτικά πλήκτρα αντί για σταθμό υποδοχής. Η συνολική ισχύς αυτού του κομψού ηχείου φτάνει τα 10W και είναι διαθέσιμο σε μαύρο και λευκό χρώμα.