Μετά το Schoolwave on Tour 2013 που ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα με τη στήριξη του CU, σειρά έχει το Schoolwave Festival, στις 5-6-7 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων στον Βύρωνα.


CU_Schoolwave260 μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα έστειλαν demo, 84 πέρασαν από τις ακροάσεις στην Αθήνα και 27 επιλέχτηκαν να ανεβούν στη σκηνή του θεάτρου Βράχων, για το μεγαλύτερο μαθητικό και φοιτητικό φεστιβάλ της Ευρώπης. Ένα φεστιβάλ χωρίς βραβεία και ανταγωνισμούς, που τα συγκροτήματα ζουν το όνειρό τους να συμμετέχουν σ’ ένα μοναδικό live, πάνω σε μια μεγάλη σκηνή, με τον πιο άρτιο τεχνικό εξοπλισμό και ένα κοινό να τους αποθεώνει. Φέτος, για πρώτη φορά, εκτός από τα 15 μαθητικά συγκροτήματα, θα συμμετέχουν και 12 φοιτητικά, ενώ όπως κάθε χρόνο οι βραδιές θα κλείσουν μαγικά με μοναδικές Special Guest εμφανίσεις: The Burger Project (5/7), Suicidal Angels (6/7) και Κωστής Μαραβέγιας (7/7).


Το CU στηρίζει και φέτος το Schoolwave Festival και όλους τους φίλους του που θέλουν να το παρακολουθήσουν ζωντανά για να ζήσουν μια μοναδική φεστιβαλική εμπειρία. Το ειδικά διαμορφωμένο CU BUS, που έφερε το Schoolwave σε όλη την Ελλάδα με το Schoolwave on Tour 2013, θα εκτελεί και τις 3 μέρες του φεστιβάλ συνεχή δρομολόγια από το Μετρό του Ευαγγελισμού προς το χώρο της συναυλίας και πίσω, εντελώς δωρεάν, για να μεταφέρει όλους τους Schoolwave fans. Επιπλέον, στη σελίδα https://www.facebook.com/VodafoneCU θα γίνονται διαγωνισμοί-έκπληξη με δώρο εισιτήρια για όλο το τριήμερο.


Περισσότερες πληροφορίες στο vodafonecu.gr