Εν αναμονή του νέου Skylanders: Swap Force που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, έρχεται μια καυτή είδηση από τον κόσμο των Skylands.


Skylanders-SWAP-Force-Logo-LoResΟι αγαπημένοι ήρωες πρωταγωνίστησαν στα φετινά βραβεία της International Licensing Industry Merchandisers’ Association. H σειρά Skylanders απέδειξε για ακόμη μια φορά τη θέση που έχει κερδίσει στις καρδιές μικρών και μεγάλων, κρατώντας στα χέρια της τα πιο σημαντικά βραβεία της τελετής: Το βραβείο Best Character/Toy Brand of the Year, αλλά και το Overall Licensed Program of the Year.


Και το ταξίδι στα Skylands έχει μόλις ξεκινήσει… Στις 18 Οκτωβρίου, οι Skylanders επιστρέφουν πιο μαγευτικοί από ποτέ για PS3, XBOX360, Wii U, 3DS και Wii. Πλέον θα μπορείς να δημιουργείς τους δικούς σου Skylanders, αποσυναρμολογώντας τους και συνδυάζοντας τους με μέλη άλλων Skylanders από τη συλλογή σου. Κάθε σου δημιουργία όχι μόνο θα είναι 100% playable στο παιχνίδι, αλλά θα σου παρέχει και ξεχωριστές δυνάμεις. Οι πιθανοί συνδυασμοί είναι άπειροι… το ίδιο κι η φαντασία σου!