Περισσότερα από 500.000 βιβλία, ελληνικά και ξενόγλωσσα, σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή (eΒooks) προσφέρει στο κοινό σε πολύ χαμηλές τιμές το CosmoteBooks.


COSMOTEBOOKSΔιαθέσιμο μέσα από το internet, αλλά και από ειδικές εφαρμογές σε Smartphones και tablets, το CosmoteBooks διαθέτει μια ευρεία γκάμα βιβλίων με περισσότερα από 55.000 ελληνικά έντυπα βιβλία, 4.350 ελληνικά eBooks αλλά και 450.000 ξενόγλωσσα eBooks. Καθημερινά προστίθενται όλες οι τελευταίες κυκλοφορίες σε e-books, αλλά και νέοι τίτλοι σε βιβλία όπως μυθιστορήματα, δοκίμια, εκπαιδευτικά, παιδικά, επιστημονικά, βιβλία γενικού ενδιαφέροντος κλπ. Επιπλέον και σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους στην Ελλάδα, το CosmoteBooks εξασφαλίζει συνεχώς για τους καταναλωτές μεγάλες προσφορές, εκτεταμένες επισκοπήσεις και αποκλειστικότητες.


Η πρόσβαση στο online βιβλιοπωλείο γίνεται μέσα από το www.cosmotebooks.gr, ενώ παράλληλα διατίθενται και εφαρμογές για τους χρήστες Smartphones και tablets με λειτουργικά Android και iOS, προκειμένου να αγοράζουν, να κατεβάζουν και να διαβάζουν τα αγαπημένα τους βιβλία από τις φορητές συσκευές. Ο αναγνώστης των ebooks μπορεί να κρατάει bookmarks και σημειώσεις, να συγχρονίζει το διάβασμά του μεταξύ των συσκευών, αλλά και να συνεχίσει το διάβασμα στη μία συσκευή, ακριβώς στη σελίδα που το διέκοψε στην άλλη συσκευή.


Η αγορά ενός ψηφιακού ή έντυπου βιβλίου γίνεται εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια μέσω πιστωτικής κάρτας και PayPal λογαριασμού. Εναλλακτικά, για τα έντυπα βιβλία προσφέρεται η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή, ενώ για τα ψηφιακά βιβλία (και αποκλειστικά για πελάτες COSMOTE) υπάρχει και η δυνατότητα χρέωσης του λογαριασμού κινητής τηλεφωνίας. Η πλοήγηση και το «κατέβασμα» των ψηφιακών βιβλίων για τους συνδρομητές COSMOTE είναι εντελώς δωρεάν. Oι καταναλωτές που αγοράζουν έντυπα βιβλία μπορούν να τα παραλαμβάνουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (courier).


Με το CosmoteBooks ο αναγνώστης μπορεί να έχει παντού και πάντα, στις διακοπές, στις βόλτες, στα ταξίδια όλα τα αγαπημένα του βιβλία οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας σε υπολογιστή, Smartphone ή tablet.