Τα καταστήματα WIND υποδέχονται το Lumia 720, το νέο Social & Chic κινητό της Nokia, το οποίο ξεχωρίζει ως το καλύτερο Windows Phone της αγοράς.


Nokia-Lumia-720-WIND-1Το νέο Nokia Lumia 720, το οποίο διατίθεται κατά αποκλειστικότητα από τα καταστήματα WIND ξεχωρίζει ως το καλύτερο Windows Phone της αγοράς και διατίθεται στη μοναδική τιμή των 399€ ή ακόμα πιο οικονομικά στο νέο απόλυτο συμβόλαιο W για απεριόριστη επικοινωνία προς όλους. Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του κινητού είναι η κυρτή και μαύρη ClearBlack LCD οθόνη των 4,3 ιντσών, μέσα από την οποία ο χρήστης μπορεί να λαμβάνει άμεσες ενημερώσεις από τους φίλους του χάρη στα Live Tiles. Παράλληλα, το Lumia 720 διαθέτει κάμερα ανάλυσης 6,7 megapixels με φακό που φέρει τη σφραγίδα της Carl Zeiss που εγγυάται τη λήψη άκρως ικανοποιητικών φωτογραφιών ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επιπρόσθετα, υπάρχει βοηθητική HD κάμερα 1,3 megapixels για βιντεοκλήσεις, ενώ το κινητό παρουσιάζει πρωτότυπες εφαρμογές, όπως το Place Tag που προσθέτει στις φωτογραφίες «ετικέτες» με τον τόπο όπου έχει γίνει η λήψη τους.


«Το Nokia LUMIA 720 αποτελεί την καλύτερη “value for money” επιλογή με λειτουργικό Windows Phone στην αγορά αυτή τη στιγμή και είμαστε πολύ χαρούμενοι που είναι διαθέσιμο αποκλειστικά από τα καταστήματα WIND. Η υψηλή τεχνολογία σε συνδυασμό με την ευρεία συλλογή από οικονομικές συσκευές και προγράμματα ενισχύει απόλυτα τη στρατηγική «Για Όλους» της WIND. Στόχος μας είναι να μας επιλέγουν όλοι οι καταναλωτές για την οικονομία και την αξία που τους προσφέρουμε. Θέλουμε να δίνουμε λύσεις απλές και προσιτές που να εκφράζουν τη δέσμευσή μας, οικονομία για όλους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί και το νέο συμβόλαιο W που δίνει απεριόριστη επικοινωνία, φωνή, μηνύματα και ΜΒ, με μόλις 49,90€ το μήνα.», ανέφερε ο Βασίλης Μπαλούρδος, Ανώτερος Διευθυντής Postpaid Consumer Marketing & Εμπορικού Προγραμματισμού της WIND Ελλάς.


Βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά NOKIA LUMIA 720
Επεξεργαστής 2πύρηνος επεξεργαστής 1GHz Qualcomm Snapdragon™ S4
Λειτουργικό Windows Phone 8
Δίκτυο HSPA +21Mbps
Συνδεσιμότητα Wi-Fi, Wi-Fi hotspot, BT 3.0, NFC
Κάμερα 6.7 με φακό Carl Zeiss Tessar, LED φλας και HD βίντεο / Front κάμερα: HD 1.3MP
Οθόνη IPS LCD 4,3”, με τεχνολογία ClearBlack
Μπαταρία 2.000mAh