Με τη μονόχρωμη σειρά εκτυπωτών ΟΚΙ B6000 από τη CPI AE μεγιστοποιείται η απόδοση στην εκτύπωση και η παραγωγικότητα στο χώρο εργασίας.

oki-b6000Οι εκτυπωτές της σειράς Β6000, αποτελούμενοι από τα μοντέλα Β6250, Β6300 και Β6500, παρέχουν υψηλές επιδόσεις εκτύπωσης, με το πρόσθετο πλεονέκτημα της υποστήριξης των ενσωματωμένων εφαρμογών της OKI Printing Solutions. H σειρά Β6000 είναι ιδανική για ομάδες εργασίας μέχρι 30 άτομα, ικανοποιώντας τις ανάγκες για γρήγορη και ποιοτική μονόχρωμη εκτύπωση, με άξονα το ιδιαίτερα χαμηλό κόστος εκτύπωσης.
Οι εκτυπωτές της σειράς Β6000 είναι ικανοί να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών εκτύπωσης όπως αυτές διαμορφώνονται στη σύγχρονη επιχείρηση. Όλα τα μοντέλα της σειράς χαρακτηρίζονται από την ευελιξία, τόσο αναφορικά με τις εφαρμογές όσο και με τη διαχείριση των μέσων καθώς και από την αξιοπιστία κατά την απαιτητική χρήση. Συνδυάζοντας δυναμικά χαρακτηριστικά όπως την ταχύτητα εκτύπωσης που φτάνει τις 43 σελίδες το λεπτό, το χρόνο εκτύπωσης πρώτης σελίδας μόλις στα 8 δευτερόλεπτα, την κορυφαία ποιότητα ανάλυσης 1200x1200dpi και την παραγωγικότητα μέχρι 200.000 σελίδες το μήνα, οι εκτυπωτές της σειράς Β6000 διαχειρίζονται με επιτυχία οποιοδήποτε έργο εκτύπωσης. Επιπλέον οφέλη απορρέουν για την επιχείρηση και από τις εφαρμογές που συνοδεύουν τους εκτυπωτές Β6000, όπως το Secure Print που προσφέρει τη δυνατότητα για αυξημένη ασφάλεια στην διαχείριση των εγγράφων.
Το σύνολο των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε διάφορους κλάδους της αγοράς καθώς και οποιοσδήποτε οργανισμός με ανάγκες για ποιοτικές μονόχρωμες εκτυπώσεις μπορούν να επωφεληθούν από το οικονομικό κόστος εκτύπωσης με τα αναλώσιμα μεγάλης διάρκειας, με κόστος σελίδας που φτάνει μέχρι τα 0,012€! Όλα τα μοντέλα της σειράς Β6000, διατίθενται από τη CPI AΕ στη standard έκδοση, τη δικτυακή, καθώς και με τη δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψης.