Με ένα συναρπαστικό φινάλε γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές ολοκληρώνεται στα Novacinema ο τρίτος κύκλος της σειράς «Game of Thrones».


Game Of Thrones IIIΤο δέκατο και τελευταίο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της πολυσυζητημένης σειράς της HBO θα προβληθεί την Τρίτη 11 Ιουνίου στις 22:00, από τα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema HD, 48 ώρες αμέσως μετά την προβολή του στην Αμερική.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το προτελευταίο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της δραματικής αυτής σειρά φαντασίας σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης στην Αμερική, καθηλώνοντας 5.220.000 τηλεθεατές, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία τηλεθέασης. Η προβολή της σειράς άρχισε τον Απρίλιο του 2011 και η παγκόσμια επιτυχία της συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, σε περισσότερες από 70 χώρες. Η αγωνία επικράτησε από το πρώτο επεισόδιο. Ποιος οίκος θα επικρατήσει; Ποιος θα καθίσει στο θρόνο; Ποιος θα δει το βασίλειό του να χάνεται;


Ο τρίτος κύκλος της σειράς «Game of Thrones», η οποία βασίζεται στη σειρά βιβλίων «Α Song of Ice and Fire» του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν, προέρχεται από το πρώτο μισό της τρίτης νουβέλας με τίτλο «Α Storm of Swords». Μαγεία, μυστήριο, ίντριγκες, πάθη, ρομαντισμός, περιπέτεια, έρωτας και βία αποτελούν έναν εκρηκτικό συνδυασμό, δοσμένο με απαράμιλλα στοιχεία ρεαλισμού. Τα τηλεοπτικά γυρίσματα έγιναν σε Μάλτα, Μαρόκο και Βόρεια Ιρλανδία, όπου κατασκευάστηκαν ολόκληρες πόλεις, κάστρα και στρατόπεδα.


Πρωτοπορώντας στην παροχή του κορυφαίου κινηματογραφικού περιεχομένου και της απόλυτης τηλεοπτικής εμπειρίας, τα Novacinema συνεχίζουν να εξασφαλίζουν μεγάλες αποκλειστικότητες και στις τηλεοπτικές σειρές. Οι συνδρομητές της πρώτης ψηφιακής πλατφόρμας στην Ελλάδα μπορούν να παρακολουθήσουν κορυφαίες σειρές όπως «Burn Notice VI» και «Person of Interest II», ενώ στις 15 Ιουνίου αρχίζει η μετάδοση του δεύτερου κύκλου της αστυνομικής σειράς εποχής «Magic City», ταυτόχρονα με την προβολή της στην Αμερική.