Το ανανεωμένο e-shop των καταστημάτων Multirama είναι πλέον γεγονός και σας περιμένει να ανακαλύψετε τα 3.500 προϊόντα τεχνολογίας που διαθέτει.


multirama eshopΤα καταστήματα Multirama ενδυναμώνουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο με το αναβαθμισμένο, www.multirama.gr, και σε προσκαλούν να το επισκεφτείς! 3.500 προϊόντα τεχνολογίας και όχι μόνο, μία απίστευτη προσφορά σε τακτά διαστήματα, νέες υπηρεσίες εξυπηρέτησης και λειτουργικότητες σε ένα περιβάλλον ανανεωμένης αισθητικής σε περιμένουν να τα εξερευνήσεις!


Με εξελιγμένο design και μεγαλύτερη λειτουργικότητα κατά την πλοήγηση, το ανανεωμένο www.multirama.gr διαθέτει όλα τα προϊόντα τεχνολογίας που θες με ένα κλικ! Η ολοκληρωμένη παρουσίαση των προϊόντων, οι αξιολογήσεις από πραγματικούς αγοραστές και τα σχετικά recommendations ήρθαν για να σε βοηθήσουν στην τελική επιλογή.


Με δωρεάν αντικαταβολή, δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 99 ευρώ και 110 φυσικά σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, οι on line αγορές γίνονται ευκολότερες. Και αν αλλάξεις γνώμη, έχεις δικαίωμα επιστροφής 14 ημερών για όλα τα προϊόντα στα 110 σημεία! Στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.multirama.gr μια διαφορετική εμπειρία e-shopping σε περιμένει!


Επίσης, στο www.multirama.gr σε περιμένουν οι απόλυτοι σύμβουλοι τεχνολογίας Tech Gurus, οι οποίοι με εφόδιο τις πλούσιες γνώσεις και την άρτια τεχνική κατάρτιση, θα σου προσφέρουν ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις για οποιοδήποτε ζήτημα τεχνολογίας σε απασχολεί. Η υπηρεσία Alert θα σε ενημερώσει άμεσα για τη διαθεσιμότητα του προϊόντος που επιθυμείς. Λειτουργικό και ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα www.multirama.gr, απεριόριστες δυνατότητες!