Όπως ανακοίνωσε η Sony, το πολυαναμενόμενο PS4 θα κάνει την εμφάνισή του στα ράφια των καταστημάτων τα Χριστούγεννα, σε Ευρώπη και Αμερική.


playstation-4-controller-sensorΗ τιμή της κονσόλας θα ανέρχεται στα 399 Ευρώ. Επίσης, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το PlayStation 4 θα υποστηρίζει μεταχειρισμένους τίτλους, ενώ θα είναι εφικτή η πρόσβαση σε κάθε παιχνίδι ανά πάσα στιγμή, χωρίς να χρειάζεται σύνδεση στο Ίντερνετ. Ακόμα, έγινε γνωστό πως όσοι κάτοχοι PlayStation 3 έχουν συνδρομή στο PlayStation Plus, θα έχουν τη δυνατότητα να τη μεταφέρουν στο PlayStation 4.


Η συνδρομή στο PlayStation Plus θα είναι υποχρεωτική για το online παιχνίδι στο PlayStation 4, ενώ το DriveClub PS Plus Edition θα διατεθεί δωρεάν για τα μέλη του PlayStation Plus, παράλληλα με το λανσάρισμα της κονσόλας στα καταστήματα. Ακόμα, έγινε γνωστό πως τα Redbox Instant και Flixster θα έρθουν αυτό το έτος στα PlayStation 4, PlayStation 3 και PS Vita. Τέλος, η Sony έδωσε στη δημοσιότητα το trailer της παρουσίασης του PlayStation 4, καθώς και τις πρώτες εικόνες από το επόμενο οικιακό της σύστημα.