H Akeydor Limited προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία τεχνικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, ICTC International Computer Training Center.


tecnologia-2Η Akeydor Limited, εξοπλίζει μεταπωλητές ανά τον κόσμο, αλλά και μεγάλους οργανισμούς, με πληθώρα τεχνολογιών και συστημάτων και εξειδικευμένα λογισμικά, που συνοδεύονται από την ολοκληρωμένη υποστήριξη και τις υπηρεσίες, που παρέχονται από τις βάσεις της Akeydor Limited τόσο στο Λονδίνο όσο και στην Αθήνα. Τα εξειδικευμένα λογισμικά της Akeydor Limited καλύπτουν την υποστήριξη της μηχανογράφησης μιας μεγάλης ποικιλίας λειτουργικών συστημάτων και φορητών συσκευών (smartphones). Έτσι μπορούν να διαχειρίζονται, να αυτοματοποιούν και να απλοποιούν τις καθημερινές λειτουργίες των επιχειρήσεων από τον τομέα του εμπορίου, της ναυτιλίας, των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, του ιατρικού κλάδου, της λιανικής και των υπηρεσιών, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος λειτουργίας τους.


Η Akeydor Limited ειδικεύεται στην απομακρυσμένη διαχείριση υπολογιστών, server και φορητών συσκευών με λειτουργικά Windows Mobile και Android. Η πρόσβαση μπορεί να γίνεται είτε από Windows PC, laptop ή server αλλά και από iOS συσκευές όπως iPhone και iPad. Επιπλέον, υπάρχουν και υπηρεσίες cloud, που επιτρέπουν την πρόσβαση μέσω web browser όπου η Akeydor λειτουργεί customized cloud services για τον κάθε πελάτη της και πάντα με τη μέγιστη προστασία. Στα λογισμικά της Akeydor περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, τα Secure Cloud Remote Control, Help Desk, Asset Management, Inventory & Distribution, Monitoring, Log Management, καθώς και το Android tablet Remote Control & Management.


Στρατηγική συνεργασία Akeydor Limited με την εταιρεία ICTC
Η Akeydor Limited έχοντας πάντα ως γνώμονα, τις ανάγκες των επιχειρηματικών πελατών της στον τομέα της τεχνικής εκπαίδευσης παγκοσμίως, επεκτείνει τις δραστηριότητές της συνάπτοντας συνεργασία με την πρωτοπόρο στην εκπαίδευση εταιρεία τεχνικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, ICTC International Computer Training Center (www.ictc.gr). Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής, θα παρέχονται προϊόντα και υπηρεσίες της Akeydor Limited σε επιχειρηματικούς πελάτες σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή.


Να σημειώσουμε ότι η ICTC είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους τεχνικής εκπαίδευσης και κατάρτισης τεχνολογιών στην Ευρώπη, έχοντας βαθιά γνώση τόσο στην εκπαίδευση, όσο και στην υλοποίηση των τεχνολογιών της. Η ICTC εξειδικεύεται στην εκπαίδευση τεχνολογιών της Oracle (databases), Cisco, Linux, Microsoft (servers, virtualization, dynamics) όπως και στην υλοποίηση και troubleshooting των τεχνολογιών. Η εκπαίδευση υλοποιείται είτε σε μορφή Classroom Management, είτε “Hands on Training” κατά την ώρα της υλοποίησης με πιστοποιημένους και εξειδικευμένους καθηγητές – μηχανικούς. Εκτός από την ποιοτική εκπαίδευση, η ICTC πιστοποιεί τους πελάτες της στη χρήση των τεχνολογιών έπειτα από εξετάσεις που πραγματοποιούνται στην έδρα της στην Αθήνα (“Confirmed Certified Systems Engineer”), ενώ διαθέτει και εξεταστικό κέντρο (Prometric & Pearson) στην έδρα της.