Το νέο συμβόλαιο W φέρνει στην αγορά η Wind, για απεριόριστο χρόνο ομιλίας & απεριόριστα SMS προς όλα τα δίκτυα, μαζί με απεριόριστα MB mobile internet.


WIND W1Όλα αυτά προσφέρονται με μηνιαίο πάγιο 49,90€. «Τα τελευταία τρία χρόνια η εταιρεία μας προσφέρει σταθερά στους Έλληνες καταναλωτές περισσότερη οικονομία και αξία στην επικοινωνία. Η προσήλωσή μας στην οικονομία για όλους σε συνδυασμό με την ευελιξία και την δυνατότητα παροχής ολοκληρωμένων λύσεων, μας οδηγούν να αφουγκραζόμαστε ενεργά τις νέες ανάγκες των πελατών μας. Με το νέο συμβόλαιο W εγκαινιάζουμε την εποχή της απεριόριστης οικονομικής επικοινωνίας και μεγιστοποιούμε την διαφοροποίηση της WIND στην τηλεπικοινωνιακή αγορά» δήλωσε παρουσιάζοντας το W, ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της WIND Ελλάς, Αντώνης Τζωρτζακάκης.


Ένα τόσο δυναμικό προϊόν δε θα μπορούσε παρά να υποστηριχθεί από μία αντίστοιχα πρωτότυπη και ανατρεπτική καμπάνια. Το W είναι προϋπόθεση για να μπει κανείς στον παράδεισο της αιώνιας οικονομίας διότι στην επικοινωνία η μεγαλύτερη αμαρτία, είναι να την πληρώνεις ακριβά… αυτό το συνειδητοποιεί όταν είναι πλέον πολύ αργά, ο πρωταγωνιστής της καμπάνιας. Εν ζωή μίλαγε πολύ με όλους! Με αποτέλεσμα όταν έφτασε η ώρα της κρίσης, να είναι πολύ αμαρτωλός στην επικοινωνία του, αφού την πλήρωνε πολύ ακριβά… Στον αναπάντεχο ρόλο του φύλακα των πυλών του παραδείσου ένας από τους αγαπημένους έλληνες ηθοποιούς, ο Χρήστος Βαλαβανίδης.


Χαρείτε πρώτοι τη νέα μας ταινία