Η Activision θα παρουσιάσει, κατά τη διάρκεια της E3 Expo 11-13 Ιουνίου, την επόμενη γενιά gaming και τους νέους blockbuster τίτλους της.


SSF_WiiU_Presale_Starter_ContentsΚορωνίδα όλων αποτελεί το Call of Duty: Ghosts, που αναπτύχθηκε από την Infinity Ward. Ο νέος τίτλος θα διαδραματίζεται σε έναν ολοκαίνουργιο κόσμο, με νέους χαρακτήρες και φυσικά με νέα μηχανή γραφικών. Για πρώτη φορά ο χρήστης θα “παίζει” σαν αουτσάιντερ, απέναντι σε αντιπάλους με μεγαλύτερη ισχύ πυρός. Επιπλέον, ο νέος τίτλος θα διαθέτει πρόσθετα χαρακτηριστικά multiplayer. To Call of Duty: Ghosts αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου 2013 για Xbox 360, PlayStation 3 και Windows PC.


Επίσης, θα ανακοινωθεί το Destiny, μία συνεργασία της Activision με την Bungie, δημιουργό της περίφημης σειράς Halo. Πρόκειται για ένα τίτλο που απευθύνεται στους first-person action gamers. Ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος για PlayStation 4, PlayStation 3 , Xbox One και Xbox 360.


Το Skylanders SWAP Force θα συνεχίσει να επενδύει στην επιτυχία των προηγούμενων τίτλων της σειράς, σε συνδυασμό με ουσιαστικές βελτιώσεις. Το Skylanders SWAP αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 18 Οκτωβρίου (13 Οκτωβρίου στην Βόρεια Αμερική και 16 Οκτωβρίου στην Αυστραλία). Προορίζεται για τις πλατφόρμες PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 και Wii U.